SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ ŞART

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ ŞART

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2017 09:27
SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ ŞART

TÜRKİYE’NİN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYACI VAR MI? BU KONUDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Bizler bir birey olarak yıllardan beri devlet yöneten insanlar değiliz. Bizim büyüklerimiz ve liderlerimiz bir sistem değişikliğini uygun görmüşse bize de bunu desteklemek düşer. Çok büyük tıkanıklıklara şahit olduk. Bunları önlemek amaçlı Türkiye’nin yeni bir sisteme ihtiyaç var. Biz de bu çalışmanın sonuna kadar arkasında olacağız. Sistem değişikliğini sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemizdeki karışıklıkların ve tıkanıklıkların giderilmesi için sistem değişikliğinin şart olduğunu düşünüyorum. Diğer ülkelerde bu sistem uygulanıyorsa ve bu ülkeler bu konuda başarılı oluyorlarsa biz geç bile kalmışız demektir.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN BU SÜRECE DESTEK VERMESİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Milliyetçi Hareket Partisinin bu sisteme destek vermesiyle çok duygulandım. Sayın Devlet Bahçeli’nin böyle bir fitne ortamında sistem değişikliğine destek vermesi Devlet Adamlığını ortaya koyduğunun örneğidir. Bu tür pozitif girişimlerin sağlanması ülkemizin geleceği için büyük bir adım. Bu konuda başta Devlet Bahçeli olmak üzere bütün Milliyetçi Hareket Partisini tebrik ediyorum.

EKONOMİNİN BUGÜNKÜ DURUMUNU NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ? SİZCE BU DURUM 16 NİSANDAN SONRA NASIL OLACAK?

Son 14 yıla baktığımızda ülkemiz her anlamda yüzde 6.5 oranında büyüdü. Olaya bu açıdan baktığımızda siyasetin istikrarlı olduğu bir yerde ekonominin geliştiğini görüyoruz. Siyasetin iyi olduğu bir ülkede üretim sorunu, hammadde sorunu, nakit sorunu gibi sorunlar yok. Bizim ülkemiz de bu sorunları çok büyük oranda aşmıştır. Bu bizim için büyük bir avantaj. Bunu siyasi ortamımıza borçluyuz. Malını satmak isteyen satıyor. Hammadde almak isteyen alıyor. Kriz diye bir şey söz konuş bile değil. Sadece güven ortamında problemler var. Biz her yerden her konuda saldırılar alıyoruz. Ama bunlara rağmen ayakta durup kendimizi hazırlayıp çalışmalarımıza ara vermemek zorundayız. Bizlerden sonraki nesillerimiz bile bu sorunlarla karşılaşacaklardır. Ama çalışma mantığından asla vazgeçmemeleri lazım.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.