“Siyasetin gençlere ihtiyacı var”

AK Partiye bu dönem genç aday adayları damga vurdu. 20 yaşındaki Malik Ejder Özdemir, Ak Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Siyasetin bizim gibi genç insanlara ihtiyacı var” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2018 11:44
“Siyasetin gençlere ihtiyacı var”

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Diriliş Haber gazetesine özel açıklamalarda bulunan genç adaylardan Malik Ejder Özdemir, aday adaylığı sürecinde ziyaretler düzenlediğini bildirdi. ‘Neden Ak Parti’ sorusuna cevap verdi:

“Adaylığımız tüm vatandaşlarımız adına hayırlı uğurlu olsun. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Hem millet olarak hem de şahsım adına seçim sürecini yakından takip ediyorum. Elimizden geleni yaptık. Parti teşkilatlarımıza gereken ziyaretleri yaptık.

Benim bir davam var. Bu dava doğmak demektir. Bu dava büyümek demektir. Bu dava kul hakkından korkmak demektir. Bu dava Allah’ın rızasını kazanmak demektir. Bu dava Recep Tayyip Erdoğan demektir.”

ak-parti-genc-aday-adayi.jpg

Erken seçimi de gazetemize değerlendiren Özdemir, siyasetin gençlere ihtiyacı var dedi. Özdemir,

“Erken seçim bizler için çok iyi oldu. Benim açımdan da avantajlı oldu. Zaten liderimiz sadece Türkiye’nin değil tüm Türk-İslam âleminin lideri. Biz çalışmalarımızı hep bunun bilincinde olarak sıkı bir şekilde gerçekleştirdik. Ülkemiz için erken seçim bir ihtiyaçtı. Bizim gibi genç insanlara siyasetin ihtiyacı var.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.