Sürücüler Dikkat: Kahramanmaraş'ta Kar Yağışı Bekleniyor!

Kahramanmaraş, Pazartesi günü kar yağışına hazırlanıyor. Valilik, olası olumsuz hava koşulları için tedbirli olunması ve sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 13:53
Sürücüler Dikkat: Kahramanmaraş'ta Kar Yağışı Bekleniyor!

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, 29 Ocak Pazartesi günü ilimizde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı beklenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, olası olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların tedbirli olmalarını ve dikkatli davranmalarını tavsiye etti.

kahramanmaras-kar-yagisi.jpg

Özellikle sürücülerin, yollarda daha dikkatli hareket etmeleri ve gerekmedikçe trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılar yapıldı.

Valilik, hava durumunu sürekli olarak takip ettiklerini ve gelişmelere bağlı olarak ek önlemler alınabileceğini belirtti.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şu açıklamalara yer verdi: "Kıymetli Hemşehrilerim, Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Kahramanmaraş’ta 29 Ocak Pazartesi günü il genelinde karla karışık yağmur ve yer yer KAR yağışı beklemekteyiz. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı lütfen TEDBİRLİ VE DİKKATLİ OLALIM"

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.