Kahramanmaraş'ta Yarıyıl Tatili Renkleniyor: 'Neşeli Aile' Tiyatro Gösterisi!

Büyükşehir Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini renklendirdi! NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 'Neşeli Aile' tiyatrosu, eğlence ve öğrenmeyi buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2024 14:22
Kahramanmaraş'ta Yarıyıl Tatili Renkleniyor: 'Neşeli Aile' Tiyatro Gösterisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatili boyunca çocukları unutmayarak NFK Kültür Merkezi'nde "Neşeli Aile" adlı tiyatro gösterisi düzenledi. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Şiir ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş'ta, farklı yaş gruplarına yönelik kültür ve sanat faaliyetlerine aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini daha eğlenceli ve verimli hale getirmek adına etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Neşeli Aile" adlı tiyatro gösterisi, sadece eğlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda eğitici mesajlar da içeriyordu. Gösteri, çocukların yanı sıra ebeveynlerden de olumlu geri dönüşler alarak beğeni kazandı. Aileler, çocukların yarıyıl tatilini daha keyifli ve öğretici bir şekilde geçirmelerine katkı sağlayan etkinliklerin önemine vurgu yaparak, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.