Temayül tamam! Sıra kamuoyunda!

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim çalışmaları AK Parti Teşkilatı’nda son hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2018 18:01
Temayül tamam! Sıra kamuoyunda!

HABER: EMRE BOZ

Milletvekilliği seçimleri için Kahramanmaraş’ta AK Parti Milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapıldı. AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan 111 kişi temayül yoklamasına katıldı.

temayul-tamam!-sira-kamuoyunda!1.jpg

Temayülden çıkan sonuçlar AK Parti Genel Merkezine gönderilecek ve orada aday adayları üzerinden bir değerlendirme yapılacak. Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksinde gerçekleşen temayül yoklamasına parti teşkilatından yoğun katılım oldu.

temayul-tamam!-sira-kamuoyunda!3.jpg

Temayül yoklamasına, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Kahramanmaraş siyasetinde aktif birçok isim katıldı.

temayul-tamam!-sira-kamuoyunda!2.jpg

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici kürsüde şu açıklamalara yer verdi;

omer-debgici.jpg

“24 Haziran Genel seçimleri ve 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklamasına hepiniz hoş geldiniz. Türkiye’miz 2002 yılından bu yana çok güçlü bir şekilde geldi, bu büyümede değerli teşkilatımız ve değerli halkımızın emekleri ve destekleri büyüktür. Artık önümüzdeki süreç, Türkiye’nin daha da şahlanacağı, ileriye dimdik gideceği bir süreçtir. Allah’ın izniyle sizlerin ve teşkilat mensuplarımızın da destekleri ile yapacağımız temayülde değerli milletvekili Aday Adaylarımıza göstereceğiniz ilgi, Genel Merkezimizin değerlendirmesi ve 24 Haziran’da hem Kahramanmaraş’ımızda hem de Türkiye adına güzel bir seçim olacaktır. Rabbim bu güne kadar yapmış olduğunu çalışmalardan hepinizi muvaffak eylesin. Bundan sonraki çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum. 24 Haziran’da AK Parti zafere çıkacak”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum