Tüm Dünya dersini aldı

Tüm Dünya dersini aldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Tüm Dünya dersini aldı

Aker İletişim İşletme Sahibi Yakup Erdoğan 15 Temmuz Darbe Girişiminin birinci yıldönümüne ilişkin Diriliş Haber Gazetesine açıklamalarda bulundu. 15 Temmuzun Türk Milletinin direnişinin ve gücünün göstergesi olduğuna değinen Yakup Erdoğan; “Bütün İslam Aleminin Cumhurbaşkanımızdan beklentileri var” dedi.

Yakup Erdoğan açıklamasına şu şekilde devam etti; “15 Temmuz Türk milletinin direnişini ve gücünü gösteren bir gündür. Bundan sonra milli ruhumuzu elden bırakmadan milli birlik ve beraberlik içerisinde tüm dünyaya gücümüzü göstereceğiz. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimine karşı sokaklara dökülerek vatanına nasıl sahip çıkılması gerektiğini bütün dünyaya gösterdik. Birlik ve beraberliğimiz bu şekilde devam edecek.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece canlı bağlantı kurarak tüm halkı meydanlara çağırması darbenin püskürtülmesinde en büyük etken oldu. Kendi canı pahasına milletinin iradesini ateşe atmadı. Cumhurbaşkanımızın bu liderliği sadece 15 Temmuz sürecinde değil, öncesinde ve sonrasında da Türkiye için çok etkili oldu. Bütün İslam âleminin Cumhurbaşkanımızdan beklentileri var. Cumhurbaşkanımızın arkasında durup bu beklentileri birlikte karşılamamız gerekiyor. Müslüman devletlerinin tüm dünyaya hükmetmesi hayallerine çok uzak değiliz.

15 Temmuz gecesi ortaya çıkan Milli Ruhumuzu gelecek nesillerimize iyi bir şekilde aktarmamız gerekiyor. Bu hain girişimi ve ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları gelecek nesillerimizi ona göre yetiştirmemiz lazım. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bütün şer odaklarının bilmeli.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.