Türkiye artık daha güçlü

Kahramanmaraş’ta sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren Ali Bozkurt, 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2018 09:20
Türkiye artık daha güçlü

HABER: EMRE BOZ

Çok kritik bir seçim olduğunu belirten Bozkurt, kazananın yine demokrasi ve millet olduğunu söyledi. Bozkurt; “Ülkemiz 24 Haziran’da kritik bir seçim sürecini atlattı. Şükürler olsun ki son 9 seçimde olduğu gibi bu seçimde de demokrasi ve millet kazandı. Sonuçların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 24 Haziran seçimi ülkemiz açısından çok önem arz eden bir seçimdi. 2023 hedeflerine ulaşmak adına kritik bir süreçti. Bir yandan ülke için, millet için yapılan yatırımlar, yapılacak olan yatırımlar anlatılırken diğer yanda bu ülkeye ve millete kazandırılan değerlerin nasıl yıkılacağını ve satılacağını anlattılar. Türkiye’yi 20 yıl öncesine götürmeye çalışıyorlar. 16 yıldan bu yana yapılan ihanet kumpaslarının hiç birine milletimiz izin vermedi. Gerek siyasi anlamda gerekse ekonomi anlamında olsun milletimiz her zaman üzerine düşeni yaptı. FETÖ, PKK gibi örgütlerin savunuculuğunu yapan, onları siyasi anlamda destekleyen, ülkesinin ve milletinin şerefli ordusuna, komutanına laf edenler bu ülkenin siyasetçisi değil ancak terör sevicisi olur. Rabbim bu zihniyete sahip olan, ülkemize ve milletimize zarar vermek isteyen hiç kimseye ne bu iktidarı kısmet etsin ne de meydan versin. Eğer bu seçimi Reisimiz kaybetmiş olsaydı sadece Türkiye Değil, diğer tüm İslam devletlerinin ümidi yıkılacaktı. Müslüman kardeşlerimizin durumları daha kötü olacaktı” dedi.

YATIRIMLAR DURAKLAMAYACAK

Yeni hükümet sisteminin ekonomi anlamında getirilerine de değinen Bozkurt; “Yeni sistem ile Türkiye’miz daha güçlü bir yol izleyecek. Ekonomi anlamında bir çok alanda yatırımlar hızlanacak ve çeşitlenecek. Seçim sabahında dolar ve altın fiyatları düşüşe geçti. Aynı zamanda yurtdışı kaynaklı kredi ve finans kurumlarının ülkemiz açısından kredi notunu daha güvenilir ve güçlü diye açıkladı. Onlar da biliyor ki istikrarın devam ettiği kalkınmanın devam ettiği ve yatırımların duraklamadığı bir ülkede ekonomi kaybetmez. Aksine her daim kazanır, bunu ileriki dönemlerde daha açık göreceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.