Türkiye dünyada hatrı sayılır bir ülke konumuna gelecek

Türkiye dünyada hatrı sayılır bir ülke konumuna gelecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2017 09:15
Türkiye dünyada hatrı sayılır bir ülke konumuna gelecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile daha güçleneceğini belirten İş Adamı Recep Güzel, MHP’nin sürece olan desteği ile birlikte Türkiye’de yüksek oranda EVET oyu çıkacağını söyledi.

Güzel, Türkiye’de 1970-1980 dönemlerini yaşayan insanların sistemsel tıkanıklıklara daha çok muhatap olduğunu belirterek, Yeni sistemin ülke geleceğinin garanti altına alınması için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE’NİN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYACI VAR MI? YENİ SİSTEM DESTEKLENMELİ Mİ?

Ben uzun yıllardır bu memlekette yaşayan bir insanım. Türkiye’nin sisteminin acilen değişmesi görüşünü savunan bir iş adamıyım. Türkiye’de 1970-80’li yılları gören bir insan olarak sistemin değişmesinin ülke geleceğine fayda sağlayacağını düşünüyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde sistemin birçok sıkıntısının insanlar tarafından farkedilmiyor ancak başka bir liderin gelmesi durumunda ülke sıkıntılar yaşayabilir.

Türkiye’de Referandumda yüksek oranda evet çıkacaktır. Gelecek için umut dolu günler bizi bekliyor diyebilirim.

MHP’NİN DESTEĞİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Ak Parti’nin iktidar dönemlerinde her ne kadar muhalif gibi görünsede ne zaman bu ülkenin ihtiyacı olduğunda  devletin yanında yer almıştır. Başörtüsü meselesinde,  ülkenin inandığı davalarda takdir ve tebrik edilecek duruş sergilemiştir.

Son söz; Karar vermekte endişe duyan insanların Avrupa’da yaşanan son olaylardan sonra yeni anayasının ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin  niye yapıldığını daha iyi anlayacağı kanaatindeyim. İnsanlarımızın aklıselim düşünceği kanaatine varacağına inanıyorum. EVET ile ülke kat kat daha iyi konuma gelecektir.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.