“Türkiye’yi Herkesin İnancına Göre Yaşayabildiği Bir Ülke Haline Getirdik”

AK Parti İl Kadın Kolları Eski Başkanı ve Kahramanmaraş Aday adayı Ayşe Kılıç AK Partinin ülkenin aydınlık geleceğini temsil ettiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:08
“Türkiye’yi Herkesin İnancına Göre Yaşayabildiği Bir Ülke Haline Getirdik”

 Erken seçimi ve muhalefetin tavrını değerlendiren Kılıç, milletvekili adaylığı ilişken ise ‘makam hırsıyla hareket etmiyorum’ dedi.

ERKEN SEÇİM KARARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Erken seçim gayet yerinde bir karar. Çünkü bizim devlet-millet olarak dış güçlere karşı başkanlık sistemiyle beraber kendimizi sağlama almamız gerekiyor. Bu açıdan bakıldığında alınan kararın ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkacaktır. MHP’nin çıkışı da böyle bir karar alınmasında etkili oldu elbette ama Ak Parti zaten her zaman seçime hazır bir partiydi. Nitekim teşkilat yapılanması da baştan beri bu disiplinle çalışır. 11 yıl ilçe kadın kolları başkanlığı yaptım. İl başkanlığı görevi verildi. İl başkanlığı yaptım. Ki teşkilat terbiyesidir. Size görev verilir sizde yaparsınız. Bakınız görev aldığım bunca yılda her an seçim olabilecekmiş gibi çalışıyorduk.

MUHALEFETİN İTTİFAK ÇALIŞMALARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Halkımız sağ duyuludur. Geçmişten ibret alan ve karşısına çıkan olayları da  ona göre yorumlayan bir milletimiz var. O yüzden halkı kandıramazlar. Muharrem İnce’nin ‘bunlardan iktidar olmaz’ gibi çıkışları durumu tüm netliği ile ortaya koyuyor.

Bizde ise milletin değerlerine sahip olan bir yönetim anlayışı ile çalışan bir partimiz var. Aradaki farkı çok net bir şekilde görebilirsiniz. AK Partide millet-devlet anlayışı çok iyi bir şekilde oturdu. Muhalefetin ise bu ittifak süreci içerisinde devlet ve millet menfaati gözetmediğini halkımız net bir şekilde gördü. Bunun için halkımız sağ duyu içerisinde sandığa bekliyoruz. Zaten halk yapılanları unutmaz. Partilere de ona göre payını verir.

AK PARTİ SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?

Ak parti benim için bu ülkenin aydınlık geleceğini ifade ediyor. Ki benim için bir yaşam biçimidir. Her zaman ‘Partim olmasa nasıl yaşarım’ diye bakmışımdır. Ak Parti, partiden ziyade bir davadır. Dava ruhunu halka aşılamaktır. Onun için biz halkta bir güven sağladık. Türkiye herkesin inancına göre yaşayabildiği bir ülke haline geldi. En azından baskılardan kurtuldu.

EĞER VEKİL OLURSANIZ NASIL BİR ÇALIŞMA İÇİNDE OLACAKSINIZ?

 Ben il kadın kolları başkanlığı yapmış biri olarak tüm ilçelerimizin derdine ve konusuna vakıfım. Büyükşehir anlamında muhtarlıklarımızla irtibat içinde olduğumdan Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarını ve sorunları biliyorum. Başkanlık görevini bırakırken 81 il arasında 3.sırada yer alıyordum. Bu yaptıklarım ve yapacaklarım anlamında bir teminattır.

Bende mevki makam hırsıyla ilgili herhangi bir şey yok. O anlamda kendi emel ve hayallerimle hareket etmedim. Bu göreve ben partinin yetiştirdiği bir evlat olarak talip oldum. Amacım Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmak ve ona yol arkadaşlığı yapmak. Eğer ki böyle bir yeni Türkiye’de tarih yazılacaksa ben bu tarihin içinde yer almaktan başka bir gayem yok. Rabbim bu noktada beni nefsime uydurmasın.ayse-kilic-(1).jpegayse-kilic-(2).jpegayse-kilic-(3).jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.