“Türkoğlu 24 Haziran’da gerekeni yaptı”

AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen 24 Haziran seçim sürecini ve seçim sonuçlarını gazetemize değerlendirdi. Mehmet Ali Şen; “Türkoğlu teşkilatı olarak elimizden gelenin fazlasını yaptık” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 10:23
“Türkoğlu 24 Haziran’da gerekeni yaptı”

HABER: EMRE BOZ

Cumhur ittifakı oy oranının bekledikleri gibi olduğunu belirten Başkan Şen; “Reisimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 50’nin üzerinde oy alacağına garanti gözü ile bakıyorduk. Ama meclis oylarında AK Parti teşkilatları olarak beklentilerimizin biraz altında kaldık. Biz Türkoğlu teşkilatı olarak elimizden geleni fazlası ile yaptık. Gezmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, sıkışmadığımız el kalmadı. Ramazan ayında bile sahur vakitlerine kadar programlar düzenledik. Ve bunları yaparken Türkoğlu’ndaki AK Partiye çıkan oyları artırma amacıyla yaptık. Ve Allaha çok şükür Kahramanmaraş’ta Türkoğlu ilimiz seçimlerde yine yerini korudu. Biz sadece AK Partinin vekil sayısının 300 olmasını bekliyorduk. Ama halkımız bu şekilde uygun görmüş. Bizimde her zamanki gibi herkesin görüşüne bir saygımız var. Zaten her seçimde olduğu gibi gene halkımızın istediği oldu” ifadelerini kullandı.

ARTIK KARARLAR HIZLI ALINACAK

Yeni sistem ile bürokrasi sorununun ortadan kalktığını vurgulayan Mehmet Ali Şen, artık daha hızlı karar alınacağının altını çizdi.

Şen; “Bu sisteme geçme sebebi bürokrasi sorununu çözüp daha hızlı kararlar almayı sağlamaktı. Biz bu konuda yeni yönetim şeklinin işe yaracağını ve daha hızlı kararlar verileceğini biliyoruz. Bu seçimle yeni bir döneme geçtik. Bu yeni dönemin de ilk Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan oldu. Bu sonuçların halkımız ve Türkiye’miz için hayırlı olmasını diliyoruz. Cumhurbaşkanımız sayesinde yeni süreçte Türkiye’mizin daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız hem dünyanın hem de Türkiye’nin Başkanı olduğu için onun yönetiminde ülkemizin daha iyi kalkınacağını düşünüyorum. Yeni sistem Türkiye’mizin önünde açılan yeni bir kapı” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.