VATANDAŞ KALİTELİ ÜRÜN TERCİH EDİYOR

VATANDAŞ KALİTELİ ÜRÜN TERCİH EDİYOR

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
VATANDAŞ KALİTELİ ÜRÜN TERCİH EDİYOR

Kahramanmaraş’ta tekstil sektörünün bir parçası olan Büyük Beden Giyim mağazalarından Rana Büyük Beden mağazası sahibi Erdal İnce Diriliş Haber Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Sektör değerlendirmesi yapan ve sektöre girişinden bahseden Erdal İnce büyük beden kıyafetleri özellikle genç kesimin aldığını belirtti.

14 yıldır tekstil sektörünün içerisinde olan Erdal İnce daha önce İstanbul’da olduğunu ve sonra Kahramanmaraş’a gelerek böyle bir işletme kurduğunu söyledi. Büyük Beden Giyim mağazası açma fikrinin nereden geldiğini anlatan İnce: “İstanbul'da büyük beden mağazaları açılmaya başlamıştı. Bende böyle bir şeyi aklımdan geçirdim ve Kahramanmaraş'taki eksikliği de görünce bu işe girmeye karar verdim. Büyük beden giyime ihtiyaç oluyor. Özellikle gençlere yönelik büyük beden kıyafetler rağbet görüyor. Kahramanmaraş'ta insanlar büyük beden kıyafet bulmakta zorlanıyordu. Bu konu üzerine bende böyle bir işyeri açmayı düşündüm. Kahramanmaraş'a 2011 yılında geldim ve bu işyerini açtım.” Dedi

Büyük beden kıyafetlerin diğer kıyafetlere göre daha az satmasını söyleyen İnce, bu sebeple kazançlarının düşük olduğunu belirtti. Sabretmenin önemli olduğunu ve halinden memnun olduğunun altını çizen İnce: “Sabrederek işimizi sonuna kadar götüreceğiz. Gün geçtikçe müşteri kitlemiz artıyor. Ama tüketim az olduğu için zorluklar yaşıyoruz. İnsanlar böyle bir mağaza olduğu için ve ihtiyaçlarını burada karşılayabildikleri için mutlu oluyorlar. Alışveriş yapan müşterilerimizden büyük oranda geri dönüş alıyoruz. Alışveriş açısından işletmemizin konumu biraz olumsuzluk yaratıyor. Çarşının merkezinde olsa daha iyi olabilir ancak çarşıda dükkan kiralarını karşılayabilecek güçte bir işletme değiliz.” şeklinde konuştu.

Ürünlerinin sağlık açısından herhangi bir risk taşımadığını belirten İnce:” Ürünlerimiz beden olarak 46 ile 66 beden arasında. Ürünlerimizi İstanbul’dan getiriyoruz. İstanbul’un piyasasını çok iyi bildiğim için hangi ürünü nereden alacağımı biliyorum. Biz mağazamızda yünlü ve pamuklu ürünler bulunduruyoruz. Şu an piyasada sağlık açısından en iyi ürünler bunlar. Mağazamızda her zaman kaliteli ve sağlıklı ürünleri tercih ediyoruz.” diyerek konuşmasını bitirdi.

DAHA FAZLA RÖPORTAJ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.