Yatırımlar devam etmeli, yenileri kazandırılmalı

Kahramanmaraş Engelliler Derneği Başkanı Ökkeş Koyunlu, seçim çalışmalarını ve parti listelerini değerlendirdi. Vekillerden destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2018 11:44
Yatırımlar devam etmeli, yenileri kazandırılmalı

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Gazetemize açıklamalarda bulunan Koyunlu, “Vekillerimizden öncelikli talebimiz Kahramanmaraş Engelliler Derneğine yakışır bir bina istiyoruz” dedi.

24  Haziran seçimlerinin hızla yaklaşmasıyla STK’lar da vekillerden beklentilerini dile getirmeye devam ediyor. Kahramanmaraş Engelliler Derneği Başkanı Ökkeş Koyunlu AK Parti de seçilen isimleri değerlendirdi:

“Aday listemiz gayet güzel oldu. Genel merkezin aldığı karara saygılıyız. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere mahir bey ve tüm teşkilatın çalışmalarına saygımız sonsuz. Bu bağlamda milletvekili listelerini değerlendirmek gerekir. Aday arkadaşlarımızı destekleyeceğiz. Kendim de bir aday adayıydım ancak listeye giremedim. Şunu belirtmeliyim ki ben listeye girmiş arkadaşlardan daha çok çalışacağım. Durmak yok yola devam diyeceğiz.

Sıralamayı değerlendirecek olursak liste başında Mahir Ünal Bey var ki kendisi hem parti sözcüsüdür ve her şeyden önce milliyetçi ve vatansever bir kardeşimizdir. Vatanına ve milletine hizmet yolunda kendini feda eden bir kardeşimizdir.

Celalettin beyi eskiden beri tanırız. Kendisi hem mali müfettişimizdi. Şanlıurfa ilimizde belediye başkanlığı yaptı. Sonrasında şehrimizden vekil oldu. Nihayetinde içişleri komisyon başkanlığına kadar yükseldi. Kendisinin de yine vatan millet çalışmaları kapsamında fedakârca çalışacağına inancım tam.”

İNSANIMIZIN ZENGİNLEŞMESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİLMELİ

Seçilecek vekillerden STK’lara destek olunmasını isteyen Başkan Koyunlu bir dernek ofisi istedi. Koyunlu şöyle konuştu:

“Vekillerimizden öncelikli talebimiz Kahramanmaraş Engelliler Derneğine yakışır bir bina istiyoruz. Büyükşehir belediyemizin onardığı eski tarihi konaklar var. Onlardan bir tanesi bize dernek ofisi olarak sağlanabilir. Yine Onikişubat Belediyemizin pek çok yerde uygun yerleri var.”

Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımların titizlikle takip edilmesi ve yeni yatırımların kazandırılmasının önemine dikkat çeken Koyunlu şöyle konuştu: “Maalesef para olmadan hiçbir şey yapılmıyor. İnsanımız zenginleşmesi için yatırımların daha büyük titizlikle takip edilmesi ve yeni yatırımların şehrimize kazandırılmasını önemle vekillerimizden talep ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.