Yeni kapı ruhunun devam ettirilmesi gerekiyor

Yeni kapı ruhunun devam ettirilmesi gerekiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 14:40
Yeni kapı ruhunun devam ettirilmesi gerekiyor

KAHRAMANMARAŞ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANI ÖMER ÖZKAN

“15 Temmuz Türkiye açısından önemli bir tarih, Türkiye o gün çok kara bir gece yaşadı ülkemiz 249 şehit verdi. 15 Temmuz bu hain fetö terör örgütünün kurumlara nasıl sızdığını nasıl bir güce eriştiğini görünmesi açısından önemli bir tarih. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak 15 Temmuz’da Genel Başkanımızın bu ülke için neler yapabileceğini duruşu ile tavrıyla tüm Türk milleti adına görüldü. 15 Temmuz eğer başarıya ulaşmadıysa bunda ön önemli pay Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve onun mensupları olan Ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinindir.

Sayın Genel Başkanın ‘Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben’ düsturu ile yola çıkması ve bu söylemlerin sözde olmadığının eyleme nasıl döküldüğünün önemli bir kanıtıdır 15 Temmuz.

Fakat ondan sonra yaşadığımız süreçte bu terör örgütünün siyasi ayağının ortaya çıkartılamamış olması bizlerin kafasında soru işaretleri bırakıyor.? Ülke yeni kapı ruhu yaşadı ve bu ruhun söndürülmemesi gerekiyor.

Bizler Türk Milliyetçileri olarak isteğimiz Fetö terör örgütünün tüm ayaklarının tüm yönleriyle ortaya çıkartılmasıdır.

Türk milleti zor günlerde çok çabuk kenetlenebilen bir millet. Millet yapımız gereği birbirine kenetlenen bir yapımız olduğu için zor zamanlarda ülkemiz adına birlik ve beraberliğimiz çok çabuk sağlıyoruz. Biz bunu Çanakkale Savaşında gördük, Daha sonra birçok badirelerde bunu yaşadık. Bu bir Çanakkale, Kuvay-ı Milliye ruhuydu. Milletimiz şu saatten sonra hiçbir şekilde bu tür girişimlere fırsat vermez ve vermeyecektir. Geçmişte Başbuğumuzun söylediği gibi ‘En kötü demokrasi en iyi askeri darbeden daha iyidir’. Demokrasimize bağlıyız, Milletimizin milli manevi değerlerine bağlı olarak o gün darbe girişiminin karışışındaydık bugün de dimdik karşısındayız. Bu girişimin iyi sentezlenmesi ve bu darbe girişiminin arkasında hangi güçlerin olduğu iyi araştırılmalıdır. Ortadoğu cayır cayır yanıyor etrafımız bir ateş çemberi Türkiye’nin bu noktada siyasi stratejisini geliştirip olayları iyi okuyup ona göre hareket etmesi lazım. Türkiye kendi ayakları üzerinde durmayı bilen bir ülke. Hepimiz el ele vererek Türkiye ortak paydasında bir arada olmamız lazım. 

Buradan vatanın birliği ve beraberliği ülke bütünlüğü için canlarını korkmadan feda eden 249 şehidimize Rabbimden rahmet diliyor, kederli ailelerine Yüce Mevla’dan sabır niyaz ediyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.