Yeni ve güçlü bir Türkiye için ‘Evet’ diyeceğiz

Yeni ve güçlü bir Türkiye için ‘Evet’ diyeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2017 08:54
Yeni ve güçlü bir Türkiye için ‘Evet’ diyeceğiz

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Çoşkun Ağdur Yaklaşan referandum öncesi açıklamalarda bulundu.

Ağdur, Türkiye’nin Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile rahat bir nefes alacağını belirterek, Halkın iradesinin ülke yönetimine tam katkı sağlayacağı yeni bir sistem olacağını ifade etti.

TÜRKİYE’DE SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VAR MI? YENİ SİSTEM DESTEKLENMELİ Mİ?

Yeni oluşacak sistem değişikliğine elbette ihtiyaç var. Bu Ak Parti için yapılan bir çalışma değil. Yeni oluşacak yönetim şeklinin tıkanmadan çalışmasını gerektiren bir sistem olacak. Cumhurbaşkanımızı vatandaşın seçmesi ile biz başkanlık sistemine büyük bir adım atmış oluyoruz. Bir araca oturuyorsunuz iki tarafta direksiyon var, iki tarafta da gaz var, bir kişi sağa gidecek, bir kişi sola gidecek. Bu sistemle tek direksiyon olacak. Bütün kararlar tek başına verilecek.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE  EKONOMİDE, SİYASETTE DAHA KALİTELİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI VE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ÇIKAR MI?

 Elbette daha kaliteli bir yönetim anlayışı çıkacaktır. bu süreç halkın bir kesiminin anladığı gibi Recep Tayyip Erdoğan seçimi değildir. içinde bulunduğumuz durum Ülkenin yönetim ve bürokrasideki tıkanıklıklarının giderilmesi ufkunun açılması adına yapılan bir çalışmadır. Bunu seçim örneği ile anlatmak gerekirse;  varsayalım İlk seçimde  5 aday var bu adayların hiçbiri yüzde elli oy alamazsa  girdikleri seçimde yumuşak ve kucaklayıcı bir üslubu takınmazlarsa yarın birgün iki en yüksek alan aday baş başa seçime çıktığında mutlaka biri yüzde elliyi alacak. Alması içinde bütün vatandaşı kucaklaması gerekecek ve yönetime geldiğinde kurulacak sistem ile başarı kaçınılmaz olacak çünkü şahıs değil sistem önde gidecek istikrarın olması ilede ekonomi daha güçlü olacak.

MHP’NİN SÜRECE OLAN DESTEĞİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

 MHP muhalefet görevini çoğu zaman yerinde yapmış bir partidir. Ancak devlet yararına bir iş söz konusu olduğunda MHP’nin ülke geleceği için devletin yanında yer aldığını her zaman görmüşüzdür.

TÜRKİYE’DE EKONOMİ SİYASETLE EŞDEĞER GİDİYOR. REFERANDUM DA EVET ÇIKARSA EKONOMİNİN DEĞİŞİMİ NASIL OLUR?

Ülkenin ekonomi konusunda dönem, dönem bazı sıkıntıları olmuştur. bunun en büyük yansımalarını seçim öncesi süreçte görmüşüzdür. genelde kısa sürede de aşılmıştır. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtiğimizde 5 yıl bir seçim süresi olduğu için insanlar daha rahat hareket edecek ve yatırımların önü açılacaktır. siyasi istikrar herzaman yatırımın önünü açar. referandumdan sonra PARA harekete geçecektir.

son olarak; Yeni ve Güçlü bir Türkiye için EVET

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.