Zafer bayramı diyebiliriz

Zafer bayramı diyebiliriz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Zafer bayramı diyebiliriz

15 Temmuz Darbe Girişiminin birlik ve beraberliğin amacını ve yararını gösterdiğini söyleyen Dicle Kuyumculuk İşletme Sahibi Fırat Köse 15 Temmuzun yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Fırat Köse’nin açıklamaları; “15 Temmuz bize birlik ve beraberliğin amacını ve yararını göstermiştir. Ayrım yapmaksızın her kesimden insanlarımız sokaklara döküldüler. Darbe'nin kötü bir şey olduğunu ve bizim lehimize sonuçlanmayacağını bilen insanlarla birlikte bütün kesimler sokağa indi. Halkı arkasına almış ve halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı büyük önem taşıyor. Halkın kendisini seçen liderin arkasından sokaklara dökülmesi de ayrı bir öneme sahiptir.

Şehitleri belli tarihlerde anmak bize yakışacak bir davranış değil. Bizim bastığımız toprağın altında şehitler yatmakta ve bu topraklar o şehitlerimizin kanları ile kazanıldı. 15 Temmuz'un yıldönümü zafer bayramı diyebiliriz. Türkiye'nin yeniden doğuşu ve Dirilişi diyebiliriz.

Bu durumda provokatörlük edenler var. 15 Temmuzu da kendi lehlerine kullanmak isteyenler var ancak halkımız buna hiçbir zaman izin vermeyecektir. Birlik ve beraberlik içinde mücadele vermemiz büyük önem taşıyor. Türkiye bugün dünya sıralamasında liderlik vasfına ulaşacak bir ülke. Bizi zedelemek isteyecekler ancak biz yılmayacağız. 15 Temmuz sonrasında ekonomi anlamında bir durağanlık yaşandı ve sonraki süreçlerde biraz çalkantı oluştu. Malum örgütün en büyük finans destekçileri piyasadan paralarını çektiler, bunun etkileri oldu ancak bu yıl toparlanıyoruz. Daha da iyi ve güçlü olacağız.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum