5 NİSAN MADALYA GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonunun katkıları ile 6. düzenlenen Uluslar Arası 5 Nisan Madalya Günü Satranç turnuvası, Osman Sayın Spor Salonunda görkemli bir açılış töreni ile başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 10:29
5 NİSAN MADALYA GÜNÜ SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

Kahramanmaraş’ımızın kahramanlık madalyasını alışının hatırasını yaşatmak ve ecdadımızı yâd etmek için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonunun katkıları ile 6. düzenlenen Uluslar Arası 5 Nisan Madalya Günü Satranç turnuvası, Osman Sayın Spor Salonunda görkemli bir açılış töreni ile başladı.

Turnuvaya Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, İran’dan yabancı oyuncular ve Ülkemizin 24 farklı ilinden toplam 573 sporcu katıldı.

Turnuvaya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Basın Yayın Kültür Daire Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Basın Yayın Müdürü Mustafa Semerci, Spor dairesi Müdürü Halil Bozdoğan, Gençlik Spor İl Müdürü İhsan Kabakçı, Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri katıldı. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Sayın Ulaş: “Milli ve manevi değerleri özümsemiş, çağın bilgi ve birikimi ile donanmış, kim var dendiği zaman sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu minval üzere bu tip sportif etkinlikleri önemsiyor ve destekliyoruz. Katılan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından turnuvanın küçük sporcuları sayın Ulaş’a sürpriz yaptılar ve çiçek takdim ederek, teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra Sayın Ulaş ve protokol hep birlikte turnuvanın sembolik açılış hamlesini yaptılar.

Şenlik havasında geçen açılış seremonisinin ardından turnuva başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.