Açıköğretimde Yeni Dönem: AÖF 2023-2024 Güz Kayıt Yenileme Detayları

AÖF 2023-2024 Güz Dönemi kayıt yenileme başladı! Ödeme ve ders seçimleri için son tarih 16 Ekim. Ayrıntılar için Anadolu Üniversitesi ile ilgili haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2023 12:12
Açıköğretimde Yeni Dönem: AÖF 2023-2024 Güz Kayıt Yenileme Detayları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı! İşte AÖF kayıt yenileme ücreti hakkında bilmeniz gerekenler:

AÖF kayıt yenileme ücreti, Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinde 1,180,00 TL ile 1,226,00 TL arasında değişmektedir. Bu ücret, 12 taksite kadar bölünebilir. Kayıt yenileme işlemleri için belirlenen tarihler 2-16 Ekim arasında yapılabilir. Öğrenciler, en fazla 10 ders seçebilirler ve bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilirler.

aof-kayit-yenileme-ucreti-nasil-yatirilir-aof-kayit-yenileme-ucreti-ne-kadar-2023-2024.webp

AÖF kayıt yenileme ücretini ödemek için https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresindeki Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi Otomasyonu'nu kullanabilirsiniz. Ödeme işlemi, öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilir. Peşin veya taksitli ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Ödemenizi tamamladıktan sonra, seçtiğiniz derslere göre değişiklik yapma hakkınız bulunmaktadır. Ancak, ödeme yapıldıktan sonra kayıt yenileme işleminden vazgeçmek mümkün değildir.

Unutmayın, kayıt yenileme ücretinizi zamanında ödemek ve gerekli ders seçimlerinizi yapmak, sorunsuz bir öğrenim dönemi geçirmeniz için önemlidir. Başka sorularınız varsa veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, üniversitenin resmi web sitesinden güncel bilgilere ulaşabilir veya doğrudan üniversite ile iletişime geçebilirsiniz. Başarılar dileriz!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.