Karmod, Kahramanmaraş'ta 32 Günde Okulu Teslim Etti: Eğitime Destek!

Karmod, deprem bölgesinde 32 günde tamamladığı 13 derslikli prefabrik okulu teslim etti. Güvenli ve hızlı çözümlerle eğitime destek sağlamaya devam ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2023 15:20
Karmod, Kahramanmaraş'ta 32 Günde Okulu Teslim Etti: Eğitime Destek!

Prefabrik yapı sektörünün lider markası Karmod, deprem bölgesinde hızla tamamlanan bir projeyle bir kez daha dikkat çekti. Kahramanmaraş'ta bulunan Özel Adil Dursun Fen ve Anadolu Lisesi adını taşıyan 13 derslikli prefabrik okul binasını, sadece 32 günde tamamlayarak teslim etti.

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projenin başarısını şu sözlerle değerlendirdi: "Güvenli ve uzun ömürlü prefabrik yapılarımızla eğitim alanında büyük bir ihtiyacı hızla karşılayabiliyoruz. Depremin ardından bölgedeki yeniden yapılanma sürecinde, konteyner ve prefabrik deprem konutları üretimine öncelik verdik. Ardından ticari binalarla ticaretin canlanmasını destekledik. Yeni eğitim dönemine yetiştirdiğimiz Kahramanmaraş Özel Adil Dursun Fen ve Anadolu Lisesi projesi de bu başarılı çalışmalardan biri."

karmod-deprem-bolgesinde-13-derslikli-prefabrik-okulu-32-gunde-tamamladi.jpg

Yüceer, sözlerine şu şekilde devam etti: "698 metrekarelik alanda 13 derslikli okulumuzun fabrika ön üretimini gerçekleştirdikten sonra, 6 tır yardımıyla bölgeye taşıdık. Kurulum, tesisatlar dahil, sadece 24 günde tamamlandı. Boya işçiliğini eklediğimizde ise toplam süre 32 gün oldu. Eğitim hayatına kazandırdığımız bu okulla, bölgedeki eğitim ihtiyacına önemli bir katkı sağlıyoruz."

Yenilikçi Yaklaşım ve Hızlı Çözümlerle Öne Çıkan Karmod

Karmod'un başarılı projeleri, hızlı ve güvenilir çözümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle deprem sonrası hızlı müdahalesi ve etkili işbirlikleriyle Karmod, bölgenin yeniden yapılanma sürecine büyük katkı sağlıyor. Bu başarılı projeyle birlikte, Karmod'un eğitim alanındaki kaliteli hizmet anlayışı bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.