“Ak Parti Gerçek Adaleti ve Gerçek Kalkınmayı İfade Ediyor”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Arif Tartıcı 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim hakkındaki görüşlerini gazetemiz ile paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:30
“Ak Parti Gerçek Adaleti ve Gerçek Kalkınmayı İfade Ediyor”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Arif Tartıcı 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim hakkındaki görüşlerini gazetemiz ile paylaştı. AK Parti’nin gerçek adaleti ve gerçek kalkınmayı ifade ettiğini belirten Arif Tartıcı, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yürümek ve ona destek olmak adına bu yola baş koyduklarını söyledi.

Erken Seçim kararını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye’nin daha iyi bir ivme alması için seçim artık şart olmuştu. Yeni bir heyecana kavuşmak, 2023 hedeflerine ulaşmak ve Türkiye’nin geleceği için alınan seçim karar doğru bir karardı.

Neden AK Parti’den aday adayı oldunuz?

AK Parti yıllardan beri bu ülkeye çok şey kazandırdı. Ve devamında da kazandırmak için mücadele ediyor. Bu ülkeye canını feda edebilecek bir lider var, Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Davaya destek olmak adına yanında yer almak için bu yola baş koyduk. Bu ülkeye daha iyi işler yapabilmek sevdasında kendimi zorunlu hissettim.

Arif Tartıcı kimdir? Kendinizi tanıtabilir misiniz?

1970 yılında Kahramanmaraş’ta doğdum. Ortaokulu ve liseyi Kahramanmaraş’ta okudum. İmam Hatip’ten mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü bitirdim. Uzun süre öğretmen olarak görevimi yerine getirdim. Aile şirketimizin içerisinde de aktif faaliyetlerde bulundum. İş dünyasını yakından takip ediyorduk, bu nedenle şehrimizin ekonomi anlamında sorunlarına hakimiz. Bu sorunları iyi biliyor ve takip ediyorum.

Halk arasında muhalefet partilerinin millet, devlet sevdasında olmadığı, sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı geri planda bırakma çabası olduğu algısı ortaya çıktı. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye ayaklarındaki prangaları kıran bir yapıya kavuştu. Milletin gözünde  AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan ülkenin kalkınma yolu olarak yer aldı. Büyük bir mücadele gerçekleşti. Dünyaya bakıldığı zaman, çeşitli şer odakları Türkiye’yi parçalamak için çabalıyorlar. Ve bunu yaparken terör örgütlerini devreye sokuyorlar. Bu şer odaklarının çırpınmaları başarıya ulaşmayacaktır. Bizdeki vatan ve millet sevdası bunların hepsinin yok olmasına neden olacaktır. Üzerimize oynana bir takım oyunlar bizim gücümüzü daha geri plana atma çabasıdır. Ama bunlar hiçbir zaman başaramayacaklar.

AK Parti size neyi ifade ediyor?

AK Parti gerçek adaleti ve gerçek kalkınmayı ifade ediyor. İnsana değer vermeyi, insana insan olmayı hatırlatmayı ifade ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.