Ak Parti Türkiye’nin Lokomotif Gücü

AK Parti 27. Dönem milletvekili aday adayı Yaşar Bozdağ, gazetemize gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanlığı sistemi için vatandaştan destek isteyen Bozdağ, Ahiliğin temel ilkelerini hayatının vazgeçilmezi yaptığını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:28
Ak Parti Türkiye’nin Lokomotif Gücü

ERKEN SEÇİMİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Türkiye üzerinde oynanan oyunları fark eden Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Bahçeli devletçi bir duruş sergileyerek erken seçim kararı aldılar. Nitekim çok isabetli bir karar oldu. Zira bu seçim Ak Partiyi zora sokacak bir seçim değildir aksine her zaman hazır bir parti olduğu için Ak Parti’nin süre ile ilgili bir problemi yok. Referandumundan sonra geçilmesi gereken bir sistem değişikliği vardı, şimdi bu sisteme daha erken geçeceğiz bu ülkemizin geleceği için daha iyi olacağını düşünüyorum.

 MUHALEFETİN İTTİFAK ÇALIŞMALARINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Muhalefetin tüm gayreti Cumhurbaşkanımızı düşürmek olduğu kanısı tüm kamuoyunda kabul görmüştür. Özellikle tüm bu ittifak çabaları dertlerinin devlet-millet değil, Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmektir. Dış güçler silahla başaramadıklarını ekonomik olarak sürdürüyorlar, siyasi olarak başarmaya çalışıyorlar. Bunda da başarılı olamayacaklar.

Cumhurbaşkanlığı sistemi ile sağlam bir sisteme geçersek ki bu da partimizin yüksek oranda destek almasına bağlıdır. Bu sorunlarını aşarız ama tersi olursa Allah devletimizin de milletimizin de yardımcısı olsun.

NEDEN ADAY OLDUNUZ?

Bir Esnaf olarak Ahiliğin temel ilkelerinden “Ahdinde, sözünde ve sevgisinde vefalı olmak, özü-sözü bir olmak. Hakkı söylemekten korkmamak” olan bu anlamlı sözler geleceğimde temel ilke olarak benimsiyorum. Siyaset kişisel hesapların tatmin yeri olmamalıdır. Siyasetin malzemesi ve muhatabı vatandaşlarımızdır. İdeoloji olarak görülen siyaset geçerliliğini yitirmiştir. Çözüm siyasetin odağı olmalı, milletin sesine kulak verilmelidir. Milletimizin sağ duyusuna inanıyor ve güveniyorum. Tek sloganım olan “özünde bir, sözünde bir” anlayışı ile güven veren bir siyaset yapmaktır.

Bir Kahramanmaraşlı olarak ‘biz’ olmak gerektiğini düşünüyorum. Ayrılığa düşülmesine tamamen karşıyım. Ak Partinin Pazarcık’ta ki kurucu üyelerindenim. Yıllardan beri partiye emek veriyorum. Bu dava millet devlet davasıdır. Sonuç ne olursa partim ve davama çalışmaya devam edeceğim.

AK PARTİ SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?

Her şeyden önce gücü ifade ediyor. Bu Parti Türkiye’nin lokomotif gücü. Dış güçler de zaten bunun farkında oldukları için ülkemize baskıları arttırdılar. Cumhurbaşkanımız bu ülkenin ve dünya üzerinde ki mazlumların en büyük destekçisi. Bizim de bu noktada ona destek olmamız gerekiyor. Seçimler devletimize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah bizi bu dış güçlerden esirgesin. Benim tek temennim budur.

YAŞAR BOZDAĞ KİMDİR?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde 8 Nisan 1957 tarihinde doğdu. İlk Orta ve Lise Eğitimini Pazarcık’ta tamamladı. 1977 yılında Kahramanmaraş Meslek Yüksek Okulu Makine bölümünü bitirdi. 1979 -1980 yılları arasında Ulaştırma Asteğmen olarak Askerliğini tamamladı. Çok kısa bir Devlet Memurluğunun ardından belli bir süre müteahhitlik yaptı. Daha sonra Ticaretle uğraşan Yaşar Bozdağ 2005 yılından bu yana Pazarcık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yürütmektedir. 2001 yılında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Pazarcık ilçe Kurucu Yönetim kurulunda yer aldı. 2004 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Pazarcık Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2009 Mahalli idareler seçimlerinde Pazarcık’tan AK Partili İl Genel Meclisi 2. sıra Adayı oldu.  

Yaşar Bozdağ Evli ve Dört Çocuk Babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.