Bakan Özhaseki'den Çarpıcı Sözler: Deprem Bölgelerinde Fırsatçılara Geçit Yok!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerine yönelik fahiş fiyat artışlarına ve fırsatçılara karşı mücadele sözü verdi. İşte detaylar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2023 16:29
Bakan Özhaseki'den Çarpıcı Sözler: Deprem Bölgelerinde Fırsatçılara Geçit Yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özhaseki, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, deprem bölgesinde faaliyet gösteren beton santrali, agrega tesisi, taş ocağı ve çimento fabrikalarının temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda, afet bölgesindeki inşaat maliyetlerine dair konular ele alındı.

deprem-bolgelerinde-insaat-hirsizlarina-dur-dedi-bakan-ozhaseki.jpg

Depremzedelerin mağdur edilmemesi ve fırsatçılığa izin verilmemesi konusundaki kararlılıklarını vurgulayan Bakan Özhaseki, "Afet bölgesindeki inşa süreçlerinin aşırı fiyat artışlarıyla sekteye uğramasına ve fırsatçılara asla müsaade etmeyeceğiz. Devletimiz, gerekirse idari ve yasal düzenlemeleri hayata geçirerek fırsatçılığın önüne geçme konusunda kararlıdır. Hiç kimse endişe etmesin. Sağlam, güvenli ve çevre dostu evlerimizi en kısa sürede tamamlayarak afetzedelerimize teslim edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.