BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Lugano 5 Ekim EXXEN LİNK

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano'ya karşı! Heyecan dolu mücadele, 5 Ekim'de 19:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak. Destek ol! Link habermizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 19:22
BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Lugano 5 Ekim EXXEN LİNK

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'yu ağırlıyor! 5 Ekim, 19:45'te Exxen'de nefes kesen maçı canlı izle, heyecana ortak ol!

BEŞİKTAŞ - LUGANO UEFA KONFERANS LİGİ HEYECANI BAŞLIYOR: İŞTE TARİH, SAAT VE YAYIN BİLGİLERİ

Avrupa futbolunun heyecanı, UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşamasıyla Türkiye'ye taşınıyor. Türk temsilcisi Beşiktaş, İsviçre'nin güçlü ekibi Lugano ile kozlarını paylaşacak. Maçın detayları ve oyuncuların form durumları merak konusu oldu. İşte Beşiktaş - Lugano maçıyla ilgili tüm detaylar:

exxende-canli-besiktas-lugano-maci-kacirilmayacak.webp

BEŞİKTAŞ - LUGANO MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Lugano arasındaki müsabaka, 5 Ekim Perşembe günü Türkiye Saati ile 19:45'te start alacak. Bu heyecan dolu maç, futbolseverler için Exxen kanalından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER:

BEŞİKTAŞ:

Ersın, Rosier, Amartey, Colley, Onur, Amır, Salih, Chamberlain, Rashica, Muleka, Aboubakar

LUGANO:

Saıpı, Hajdarı, Espınoza, Hajrızı, Marques, Grgıc, Alıseda, Sabbatını, Macek, Cımıgnanı, Vladı

GRUPTA İLK HAFTA BERABERE KALDILAR

Beşiktaş ve Lugano, Avrupa maceralarına beraberlikle başladı. Beşiktaş, D Grubu'ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı; Lugano ise Norveç ekibi Bodo Glimt ile golsüz bir beraberlik elde etti.

KRİTİK OYUNCULARIN DURUMU

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok'un sakatlığı nedeniyle Lugano maçında forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca, Gedson Fernandes ve Ante Rebic'in durumu belirsiz. İki oyuncunun Lugano karşısında sahada olup olmayacağı, son antrenmanın ardından belli olacak.

ŞENOL GÜNEŞ VE REKOR PEŞİNDE

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde Avrupa'da oynadığı son 6 maçı da kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Takım, Club Brugge ile berabere kaldığı maç sonucuyla birlikte Avrupa kupalarındaki yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı. Şenol Güneş, 2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maç boyunca mağlup olmayarak tarihi bir rekora imza atmıştı.

CENK TOSUN'UN GOL KRALI OLMA PLANI

Beşiktaş'ta Avrupa'da en fazla gol atan futbolcu unvanını Oktay Derelioğlu elinde bulunduruyor, 14 golle. Oktay Derelioğlu'nu 12 golle Cenk Tosun, Querasma ve Bobo takip ediyor. Cenk Tosun, Lugano karşısında 2 gol atması halinde Oktay Derelioğlu'nu yakalayacak. Eğer hat-trick yaparsa, Beşiktaş'ın Avrupa'daki en golcü futbolcusu unvanını elde edecek.

HAKEM KADROSU

Beşiktaş - Lugano maçının hakemi İsrailli David Fuxman olacak. Yardımcı hakemler ise Omer Barbiro ve Rostislav Talis olacak. Dördüncü hakem ise Erez Papir olacak. Maçın VAR hakemleri Ziv Adler ve AVAR hakemi Nati Dotan olacak.

Heyecanla beklenen bu mücadele, futbolseverler için unutulmaz anlara sahne olacak. Beşiktaş, taraftarının desteğiyle zaferle ayrılmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.