BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Spartak Trnava 5 Ekim EXXEN LİNK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile karşılaşıyor! Heyecan dolu mücadeleyi Exxen'de canlı izleyin. Link haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 21:16
BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Spartak Trnava 5 Ekim EXXEN LİNK

Spartak Trnava ile Fenerbahçe arasındaki mücadele Exxen'de! Heyecanı kaçırmayın, futbol tutkunları için unutulmaz bir maç sizi bekliyor!

MAÇ TARİHİ VE YAYIN BİLGİLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanı 5 Ekim Perşembe günü devam edecek. Spartak Trnava ile Fenerbahçe arasındaki mücadele Türkiye Saati ile 22:00'de başlayacak. Maçın canlı yayını Exxen platformunda gerçekleştirilecek.

MUHTEMEL 11'LER

SPARTAK TRNAVA:

Takım: Takac, Kastrna, Kosa, Djuric, Breznik, Prochazka, Zeljkovic, Daniel, Bernat, Ofori, Ristovski

fenerbahce-avrupa-konferans-liginde-spartak-trnava-ile-zafere-kosuyor-canli-izle.jpg

FENERBAHÇE:

Takım: Livakovic, Ferdi, Serdar, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA PERFORMANSI

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da çıktığı 7 müsabakada etkileyici bir performans sergiledi. Deplasman maçlarında rakip filelere 8 gol bırakan Fenerbahçe, kalesinde ise gol görmedi. Toplamda 24 gol atan ve maç başına ortalama 3,4 gol atan Fenerbahçe, son 19 Avrupa maçında sadece 1 mağlubiyet yaşadı.

HAKEM BİLGİSİ

Maçta düdük çalacak hakem Sascha Stegemann olacak. Yardımcı hakemler Christian Gittelmann ve Chris Günsch olacak. Dördüncü hakem Florian Badstübner olarak görev alacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Benjamin Brand, AVAR'da ise Christian Dingert görev yapacak.

KONFERANS LİGİ PERFORMANSI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 10. maçına çıkacak. Daha önceki 9 maçta 7 galibiyet ve 2 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, bu maçlarda 28 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı futbolseverlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak. Heyecanı ve rekabeti ile bilinen bu organizasyonda Fenerbahçe, başarılı performansını sürdürmeye çalışacak. Maçın sonucu merakla beklenirken, futbolseverler bu mücadeleyi Exxen platformunda canlı olarak izleyebilecekler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.