Galatasaray Antalyaspor izle canlı yayın naklen kesintisiz CBC Sport İdman TV izle

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi zaferi sonrası Süper Lig'de Antalyaspor'a konuk oluyor! Heyecan dolu mücadele saat 19.00'da beIN Sports 1'de başlıyor! Link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2023 19:01
Galatasaray Antalyaspor izle canlı yayın naklen kesintisiz CBC Sport İdman TV izle

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi zaferinden sonra Antalyaspor'a konuk oluyor! Büyük mücadele saat 19.00'da beIN Sports 1'de canlı yayınla!

GALATASARAY'IN GÖVDE GÖSTERİSİ ŞİMDİ SÜPER LİG'DE!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deplasmanda mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Şimdi, Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak. Peki, bu kritik maçın detayları neler?

MAÇ BİLGİLERİ: ANTALYASPOR-GALATASARAY

Bu akşam, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak olan Antalyaspor-Galatasaray maçı, beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

antalyaspor-galatasaray-maci-canli-izle.jpg

MUHTEŞEM REKABET: ANTALYASPOR - GALATASARAY

Antalyaspor ile Galatasaray, bugüne kadar Süper Lig'de 54 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 33 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise 7 kez rakibini mağlup etti. 14 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın attığı 104 gole karşılık, Antalyaspor 48 golle yanıt verdi.

GALATASARAY'DA YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRÜYOR

Galatasaray, son 21 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a karşı alan sarı-kırmızılılar, bu süreçte Süper Lig'de 13 maçı kazandı ve 6 maçta berabere kaldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOVA HAZIR!

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Süper Lig'de 3 gol atıp 5 asist yaparak büyük bir performans sergiliyor. Toplamda 5 gol ve 7 asistle takımına katkı sağlayan Aktürkoğlu, Antalyaspor deplasmanında da formunu koruyup takımını galibiyete taşımak istiyor.

TEKNİK DİREKTÖRLERİN KRİTİK KARŞILAŞMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon oynanan bu müsabakalardan Buruk, 2-1 ve 1-0'lık skorlarla galip ayrıldı. Bu kez hangi hoca gülecek?

ANTALYASPOR'DA AVRUPA HEDEFİ

Antalyaspor, Samsunspor ve İstanbulspor galibiyetleriyle çıkışa geçti. Galatasaray maçından da puan alarak yenilmezlik serilerini sürdürmeyi hedefleyen Antalyaspor, bu sezon Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Kulüp başkanı Sabri Gülel, teknik direktörleri Nuri Şahin'e güveniyor ve başarılarıyla gurur duyduklarını belirtiyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.