Beinsports 1 CANLI GALATASARAY ANTALYASPOR İZLE HD

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'a konuk oluyor! Ziyech yok, heyecan saat 19.00'da başlıyor. Canlı yayın: beIN Sports. Kaçırma! Link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2023 19:00
Beinsports 1 CANLI GALATASARAY ANTALYASPOR İZLE HD

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında! Ziyech'siz mücadele 19.00'da başlıyor. Canlı izlemek için beIN Sports'u takip et! Kaçırma, heyecanı yakala!

GALATASARAY'DA ZİYECH YOK:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor deplasmanında. Ancak, sarı-kırmızılı ekipte önemli bir eksik var. Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

MAÇ SAATİ VE YAYIN BİLGİLERİ:

Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Maçı deneyimli hakem Zorbay Küçük yönetecek. Heyecanı beIN Sports canlı yayınıyla yaşayabileceksiniz.

galatasaray-antalyaspor-selcuksports-taraftarium24-sifresiz-full-hd.webp

GALATASARAY LİDER PEŞİNDE:

Galatasaray, ligde çıktığı 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. 19 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde bulunuyor.

ANTALYASPOR'UN MÜCADELESİ:

Antalyaspor ise Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 9 puan topladı. Averajla 10. sırada bulunan Antalyaspor, evinde güçlü rakibi Galatasaray'a karşı direncini gösterebilecek mi?

İLK 11'LER BELLİ OLDU:

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte sahaya çıkacak oyuncular da belli oldu:

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Erdal, Saric, Jehezkel, Van de Streek, Bytyqi, Buksa

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Ndombele, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardi

Süper Lig heyecanı bu maçla daha da artacak. Bakalım Galatasaray, Antalyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak zirve yolunda önemli bir adım atabilecek mi? Maçın sonucu için gözler Antalya Stadı'na çevrildi!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.