Spartak Trnava Fenerbahçe İzle Canlı Yayın Şifresiz Kesintisiz CBC Sport İdman TV İzle

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile kritik mücadeleye çıkıyor! Heyecan dolu maçı canlı izleyin, zafer için Fenerbahçe'yi destekleyin! Link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 21:20
Spartak Trnava Fenerbahçe İzle Canlı Yayın Şifresiz Kesintisiz CBC Sport İdman TV İzle

Fenerbahçe, Spartak Trnava'ya karşı UEFA Konferans Ligi'nde! Heyecan dolu anları kaçırmayın, maçı canlı izleyin ve Fenerbahçe'ye destek olun!

FENERBAHÇE, UEFA KONFERANS LİGİ'NDE SPARTAK TRNAVA İLE KRİTİK MAÇTA!

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda Spartak Trnava'yla karşı karşıya geliyor. Bu nefes kesen mücadele EXXEN'den naklen yayınlanacak ve futbolseverler, maçı canlı izlemek için heyecanla bekliyor.

FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜN PERFORMANSI

Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 7 lig ve 7 Avrupa maçını kazanarak 15. zafer arayışında. İsmail Kartal'ın öğrencileri, son 19 maçlık dönemde sadece bir kez yenilirken, resmi maçlarda 14 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

fenerbahce-vs-spartak-trnava-canli-izleme-ve-mac-analiz.jpg

MAÇ DETAYLARI VE MUHTEMEL 11'LER

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı bu akşam Anton Malatinsky Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak ve Alman hakem Sascha Stegemann tarafından yönetilecek. Muhtemel 11'ler ise şu şekilde:

Spartak Trnava: Takac, Gorosito, Sulek, Kostrna, Kosa, Daniel, Bernat, Ofori, Duris, Zeljkovic, Vantruba

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Mert Hakan, Kent, King, Batshuayi

ÖNEMLİ ANLAR VE GEÇMİŞ PERFORMANS

Fenerbahçe, gruptaki ilk maçında Nordsjaelland'ı 3-1 mağlup ederken, Spartak Trnava Ludogorets deplasmanında 4-0 yenildi. İki takım daha önce 2018-19 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelmiş, Fenerbahçe evinde 2-0 kazanırken deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

TEKNİK DİREKTÖR VE OYUNCULARIN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Yarınki Trnava takımının analizini yaptık, dersimize çalıştık. 3 puan almak istiyoruz, gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz" dedi. Joshua King ise "Buraya galibiyet için geldik. 3 puanı elde etmek için geldik. Takım olarak iyi durumdayız" şeklinde konuştu.

Rekabetin takım için faydalı olduğunu vurgulayan King, "Nelerle karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz. Rekabetin her türlüsü takım için faydalıdır. Bu rekabet unsuru oyuncuların kendisini geliştirmesi için önemli bir unsurdur" dedi.

Fenerbahçe taraftarları, heyecanla bu önemli mücadeleyi izlemek için geri sayıyor. Maçın sonucu ve oyuncuların performansı Türkiye futbolseverlerini heyecanlandırıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.