Taraftarium24 Beşiktaş Lugano Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı izle LİNK

Beşiktaş - Lugano Maçı Heyecanı Exxen'de! Türkiye'nin Gururu Beşiktaş, Lugano'yu ağırlıyor. Kaçırılmayacak bir mücadele 5 Ekim'de saat 19:45'te link haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 20:16
Taraftarium24 Beşiktaş Lugano Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı izle LİNK

Beşiktaş ve Lugano Arasındaki Heyecan Exxen'de! 5 Ekim'de Saat 19:45'te Başlayacak Maçı Canlı İzleyin, Aksiyon Dolu Anları Kaçırmayın!

BEŞİKTAŞ - LUGANO MAÇI HEYECANI ZİRVEDE!

Futbolseverlerin heyecanla beklediği UEFA Konferans Ligi 2. hafta mücadelesi yaklaşıyor. Beşiktaş, kendi evinde Lugano'yu ağırlayacak. Şenol Güneş'in önderliğindeki Beşiktaş, mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Maç öncesinde merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

MAÇ TARİHİ VE YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş - Lugano maçı 5 Ekim Perşembe günü Türkiye Saati ile 19:45'te başlayacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

besiktas-lugano-maci-canli-yayin-bilgileri-ve-muhtemel-11ler.jpg

MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersın, Rosier, Amartey, Colley, Onur, Amır, Salih, Chamberlain, Rashica, Muleka, Aboubakar

Lugano'nun muhtemel 11'i: Saıpı, Hajdarı, Espınoza, Hajrızı, Marques, Grgıc, Alıseda, Sabbatını, Macek, Cımıgnanı, Vladı

SAKATLIK HABERLERİ VE ŞENOL GÜNEŞ'İN HEDEFİ

Beşiktaş'ın kalecisi Mert Günok, maçta yer alamayacak durumda. Ayrıca Gedson Fernandes ve Ante Rebic'in durumu belirsizliğini koruyor. Şenol Güneş, takımını bu maçta zaferle buluşturarak Avrupa'daki yenilmezlik rekorunu egale etmeyi hedefliyor.

CENK TOSUN ZİRVEYE GÖZ KIRPTI!

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, Avrupa'da rekor kırmak için sahada olacak. Oktay Derelioğlu'nu yakalamak için mücadele edecek olan Cenk, hat-trick yapması durumunda Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu ünvanını ele geçirebilir.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Beşiktaş - Lugano mücadelesinde düdük çalacak isim İsrailli hakem David Fuxman. Maçın heyecanını ve adil bir oyunu sağlamak için sahada olacak olan Fuxman'a, Omer Barbiro ve Rostislav Talis eşlik edecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erez Papir olacak. VAR koltuğunda Ziv Adler, AVAR'da ise Nati Dotan yer alacak.

Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmamak için 5 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te Exxen'de yerini almalı!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.