Kahramanmaraş Dahil 25 İlden 436 Genç Sporcuyla Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası Başlıyor!

Ankara'da başlayacak Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda 25 ilin 436 genç sporcusu mücadele edecek. Türk eskriminin geleceği burada şekilleniyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 13:55
Kahramanmaraş Dahil 25 İlden 436 Genç Sporcuyla Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası Başlıyor!

Yarın Ankara'da gerçekleşecek olan Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası, heyecan verici epe karşılaşmalarıyla start alacak.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Keçiören'deki Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenecek olan organizasyon, 3 gün boyunca epe, flöre ve kılıç branşlarında mücadeleye sahne olacak. Şampiyonaya toplamda 436 sporcu katılacak.

gencler-eskrim-turkiye-sampiyonasi-ankarada-heyecan-dorukta.jpg

Adıyaman, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tokat ve Zonguldak olmak üzere 25 farklı ilden katılımcı sporcular pistte yer alacak.

Şampiyonanın ilk gününde 166 epe, ikinci gününde 148 kılıç, ve son gününde ise 122 flöre branşında mücadele edecek sporcular, yeteneklerini sergilemek için bir araya gelecekler. Bu büyük etkinlik, Türk eskriminin geleceğini şekillendirecek yetenekli genç sporcuların bir araya geldiği önemli bir platform sunacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.