Galatasaraylı Yıldız Futbolcu Kerem Aktürkoğlu Filistin'e Destek Çağrısı Yaptı!

Galatasaray'ın futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Filistin'e yönelik zulme sessiz kalmayı reddediyor. Sivillerin hayatını kaybettiği saldırıları kınıyor, adalet için ses çıkarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2023 13:58
Galatasaraylı Yıldız Futbolcu Kerem Aktürkoğlu Filistin'e Destek Çağrısı Yaptı!

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Filistin'e destek mesajını duyurdu. Aktürkoğlu, sessiz kalmamanın ve dünya üzerindeki bu korkunç trajediye karşı harekete geçmenin önemini vurguladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorum, bazıları konuşmaktan çekiniyor; bazıları da yanlış bir şey söylemekten korkuyor. Ama ben sessizce oturup hiçbir şey yapmamayı reddediyorum. İsrail'in Filistin'e yönelik sivil hayatları hedef alan saldırılarını kınıyor ve yıllardır devam eden zulme karşı çıkıyorum. Filistin halkının sessizce yok edilmesini izlemek doğru değil.

galatasarayin-milli-futbolcusu-kerem-akturkoglundan-filistine-destek-mesaji.jpg

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmayı tarihsel bağlamda ele alabiliriz, ancak şu an önemli olan basit bir gerçek: İşgal altındaki bir halk, güçlü bir nükleer devlet tarafından yok ediliyor. Bu eşit bir mücadele değil; tam anlamıyla bir katliam. Sivillerin öldürülmesi, hastanelerin bombalanması, bir halkın ölüm ya da göç arasında seçim yapması, bir ülkenin haritadan silinmesi kabul edilemez. Bu duruma müdahale etmek zorundayız. Sessiz kalmamalıyız, çünkü dünya bu dehşet verici trajediyi önlemek için yeterli çabayı göstermiyor. Haksızlığa sessiz kalmak, suç ortağı olmaktır."

Aktürkoğlu'nun bu güçlü mesajı, Filistin'deki olaylara dikkat çekerek ve insan haklarına duyarlılığıyla ön plana çıkıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.