Taraftarium24 Galatasaray Beşiktaş Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

Süper Lig heyecanı zirvede! Galatasaray ile Beşiktaş, büyük derbide karşı karşıya. Kaçırılmayacak mücadele, 21 Ekim'de 19.00'da link haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2023 12:36
Taraftarium24 Galatasaray Beşiktaş Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

Süper Lig'de büyük bir heyecan var! Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maçın tarihi, saati ve yayın kanalı hakkında merak edilen detaylar şu şekilde:

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, rekabet büyük bir çekişme halini aldı. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki dev derbi hakkında tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Maç, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da RAMS Park'ta oynanacak ve Halil Umut Meler tarafından yönetilecek. Galatasaray - Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyenler için ise maç beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

super-ligde-dev-randevu-galatasaray-vs-besiktas-9-hafta-maci-analizi.webp

MUHTEMEL 11'LER: GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'IN PLANLARI

Her derbinin öncesinde en merak edilen konu, her iki takımın muhtemel 11'leridir. İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel kadrolar:

Galatasaray:

Muslera

Boey

Sanchez

Abdülkerim

Angelino

Torreira

Ndombele

Barış

Kerem

Zaha

Icardi

Beşiktaş:

Mert

Onur

Amartey

Colley

Masuaku

Amir

Gedson

Rashica

Chamberlain

Cenk

Aboubakar

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'IN SEZON PERFORMANSLARI

Bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş'ın performansları büyük ilgi çekiyor. Galatasaray, 8 maçta 7 galibiyet alarak 22 puan topladı ve zirve mücadelesine iddialı bir şekilde devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, lider Fenerbahçe'nin sadece 2 puan gerisinde bulunuyor.

Beşiktaş ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 16 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. Her iki takımın performanslarına bakılırsa, maçın çekişmeli geçeceği görünüyor.

SAKATLIKLAR VE OYUNCU DURUMLARI

Sakatlıklar ve oyuncu durumları da maçın önemli unsurlarından biridir. Galatasaray'da Hakim Ziyech'in durumu belirsizken, Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez milli takım kamplarından dönerek maçta oynayabilirler. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın maçta yer alması beklenmiyor. Mert Günok ile Arthur Masuaku'nun durumu ise son antrenmandan sonra netlik kazanacak. Ayrıca, sakatlığını atlatan Gedson Fernandes'in Beşiktaş kadrosuna dönüşü önemli bir gelişmedir.

STAT İSTATİSTİKLERİ VE GEÇMİŞ PERFORMANSLAR

Stat istatistikleri ve geçmiş performanslar da merak edilen konular arasında. Galatasaray, son 7 maçını kazanarak formda bir görünüm sergiliyor ve sahasında son 20 maçta mağlup olmadı. Beşiktaş ise Galatasaray'a karşı deplasmanda zorlanıyor ve son 6 deplasman maçını kazanamadı.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ VE RAKİP

Teknik direktör değişikliğinin rekabete etkisi merak ediliyor. Beşiktaş, Şenol Güneş'in ardından Burak Yılmaz ile ikinci kez Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Galatasaray ise Valerien Ismael'den sonra teknik direktörlük görevini üstlenen Şenol Güneş'e karşı mücadele edecek. Her iki takımın yeni dönemdeki performansları ve taktiksel yaklaşımları büyük bir merakla bekleniyor.

Süper Lig'in dev maçı yaklaşıyor ve futbolseverler bu büyük rekabeti heyecanla bekliyor. Süper Lig'de bu haftanın en önemli karşılaşması için geri sayım başladı!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum