Galatasaray Beşiktaş maçı (CANLI İZLE) Selçuk Sports HD - Taraftarium24 - Justin TV - JestYayın

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki Süper Lig derbisi heyecanı 21 Ekim'de! Canlı yayın: beIN SPORTS 1. Büyük mücadeleyi kaçırmayın! Link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2023 12:36
Galatasaray Beşiktaş maçı (CANLI İZLE) Selçuk Sports HD - Taraftarium24 - Justin TV - JestYayın

Süper Lig'in 9. haftasında, Türk futbolunun iki dev ekibi Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu mücadele, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da, RAMS Park'ta gerçekleşecek. Maçı canlı olarak izlemek isteyenler, beIN SPORTS 1 kanalını takip edebilirler.

MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Ndombele, Barış, Kerem, Zaha, Icardi

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Rashica, Chamberlain, Cenk, Aboubakar

super-lig-heyecaninda-dev-kapisma-galatasaray-vs-besiktas-mac-analizi.jpg

TAKIMLARIN DURUMU:

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sezon güçlü bir performans sergiliyor. 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlikle toplamda 22 puanla ikinci sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 16 puanla 4. sırada bulunuyor. Her iki takım da bu derbiye büyük bir istekle yaklaşıyor.

SAKATLIK DURUMLARI:

Galatasaray'da Hakim Ziyech'in durumu son antrenman sonrasında belli olacak. Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez'in durumları da son antrenmana göre değerlendirilecek. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacaklar.

GEÇMİŞ BAŞARILAR VE SERİLER:

Galatasaray, son 7 Süper Lig maçını kazanarak formda bir performans sergiliyor. Ayrıca, sahasındaki son 20 maçı kaybetmeyen Galatasaray, bu rekabetçi atmosferde önemli bir avantaja sahip. Beşiktaş ise dış sahada Galatasaray'a karşı zorlanıyor. Son 6 deplasman maçını kazanamayan "Kara Kartal," bu zorlu mücadelede galibiyet arayacak.

BURAK YILMAZ İÇİN İLK DERBİ HEYECANI:

Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliği sonrası ikinci maçlarını Galatasaray'a karşı oynayacaklar. Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş, ilk maçı kazanarak önemli bir motivasyon yakaladı. Bu zorlu deplasmandan da puan veya galibiyetle ayrılmak isteyen Beşiktaş, büyük bir heyecanla mücadeleye odaklanmış durumda.

Futbolseverler, büyük bir heyecan ve merakla bu derbiyi bekliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.