Taraftarium24 Fenerbahçe Hatayspor Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

Fenerbahçe, Hatayspor'u ağırlıyor! Ligin lideri Fener, galibiyet serisini sürdürmek için sahada. Heyecanı yakalamak için link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2023 21:33
Taraftarium24 Fenerbahçe Hatayspor Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

Fenerbahçe, Süper Lig lideri olarak 9. hafta karşılaşmasında sahasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak. Şu ana kadar kayıpsız bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maçın ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi. Peki Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıca, Fenerbahçe Hatayspor canlı yayın linki gibi bilgileri de merak edenler için detaylar aşağıda yer alıyor.

Fenerbahçe, geçtiğimiz haftalarda oynadığı 8 maçın tamamını kazanarak ligin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı. Diğer yandan, Hatayspor da mağlubiyet yaşamadan 3 galibiyet ve 5 beraberlikle toplamda 14 puan biriktirdi. Fenerbahçe, galibiyet serisini devam ettirme hedefiyle Hatayspor karşılaşmasına çıkacak.

super-lig-heyecani-fenerbahce-vs-hatayspor-maci-saat-kacta-hangi-kanalda.jpg

Fenerbahçe ile Hatayspor arasında daha önce oynanan 6 maçın tamamında Fenerbahçe galip geldi. Bu süreçte Fenerbahçe 13 gol atarken, Hatayspor ise sadece 2 golle karşılık verebildi. Geçen sezon oynanan karşılaşmaların birinde Fenerbahçe, evinde 4-0'lık bir galibiyet elde etti. Deplasmandaki maç ise Hatayspor'un ligden çekilmesi nedeniyle Fenerbahçe lehine hükmen sonuçlandı.

Bu sezon Fenerbahçe, hem UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde hem de Süper Lig'de toplamda 16 maça çıktı ve tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. İsmail Kartal'ın yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de 8 maç oynadı ve bu maçlardan da galibiyetle ayrılarak etkileyici bir 16 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Geçen sezonun son maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde de Başakşehir'i mağlup eden Fenerbahçe, toplamda 18 maçlık bir galibiyet serisine ulaştı.

MUHTEMEL 11'LER ŞU ŞEKİLDE:

FENERBAHÇE:

Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

HATAYSPOR:

Erce, Kamil, Kilama, Burak, Ghoulam, Aburjania, Massanga, Rivas, Bashiru, Lamkel, Dadashov

Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki karşılaşma 22 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Maçı canlı izlemek isteyenler beIN Sports 1 kanalını tercih edebilirler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.