Fenerbahçe Hatayspor "Canlı İzle" Selçuk Sports, İnat TV, Taraftarium24

Fenerbahçe, namağlup serisini sürdürmek için Hatayspor'la kritik maça çıkıyor. Heyecan dolu mücadeleyi canlı izlemek için haberimizdeki linke tıklayın.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2023 21:33
Fenerbahçe Hatayspor "Canlı İzle" Selçuk Sports, İnat TV, Taraftarium24

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 9 maçta 9 galibiyet arayışında. Bu hafta, Süper Lig'in 9. haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe taraftarları, bu önemli karşılaşmayı canlı olarak izlemek istiyor. İşte Fenerbahçe - Hatayspor maçı ile ilgili bilgiler:

Fenerbahçe ve Hatayspor, Süper Lig'in 9. haftasında İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Maç büyük ilgi görüyor, ancak stada gidemeyen futbolseverler için canlı yayın linki arayışında. Fenerbahçe - Hatayspor canlı maç linki nereden bulunabilir? Fenerbahçe - Hatayspor maçını şifresiz nasıl izleyebilirim? Fenerbahçe - Hatayspor maçı ne zaman? Fenerbahçe - Hatayspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İşte Fenerbahçe - Hatayspor maçının yayınlanacağı kanal bilgileri...

fenerbahce-hatayspor-maci-canli-izle-sifresiz-yayin-linki-ve-tarih.webp

FENERBAHÇE NAMAĞLUP, HATAYSPOR İLK GALİBİYET İÇİN SAHADA

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunda UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig dahil olmak üzere çıktığı 16 resmi maçta galibiyet elde etti. Henüz maç kaybetmeyen Fenerbahçe, 16 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Geçtiğimiz sezon da dahil edersek, Fenerbahçe şu an 18 maçtır yenilgi yüzü görmedi.

Trendyol Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Hatayspor, Volkan Demirel tarafından yönetiliyor ve Fenerbahçe ile 7. kez karşı karşıya gelecekler. Bu maçlarda sarı-lacivertli ekip 1'i hükmen olmak üzere 5 kez galip gelirken, bir maç berabere sonuçlandı.

FENERBAHÇE - HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Hatayspor maçı 22 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Bu mücadeleyi canlı izlemek isteyenler beIN Sports 1 kanalından takip edebilirler.

FENERBAHÇE - HATAYSPOR SÜPER LİG MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe Muhtemel İlk 11: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

Hatayspor Muhtemel İlk 11: Erce, Kamil, Kilama, Burak, Ghoulam, Aburjania, Massanga, Rivas, Bashiru, Lamkel, Dadashov

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.