Taraftarium24 Milan Juventus Maçı CANLI İZLE Şifresiz S Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

Kenan Yıldız'ın Juventus'taki Zafer Arayışı! Milan ile Büyük Kapışma, Türkiye Saatiyle 21:45'te. Canlı Yayın linki haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2023 21:32
Taraftarium24 Milan Juventus Maçı CANLI İZLE Şifresiz S Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

Türk futbolcusu Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 9. haftasında deplasmanda Milan ile mücadele edecek. Heyecan verici karşılaşma Türkiye Saati ile 21:45'te başlayacak.

Milan, teknik direktör Stefano Pioli'nin liderliğinde, kendi sahasındaki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda Massimiliano Allegri'nin Juventus ekibiyle karşılaşacak. Maurizio Mariani'nin hakemlik yapacağı bu zorlu mücadele, S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milan, ligdeki son maçında Genoa deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Öte yandan Juventus, kendi sahasındaki son maçta Torino'yu 2-0 mağlup etmişti. Bu önemli müsabaka futbolseverlere büyük bir heyecan vaat ediyor.

Milli futbolcu Kenan Yıldız, Juventus formasıyla İtalya Serie A'nın dokuzuncu haftasında Milan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, Türkiye Saati ile 21:45'te başlayacak.

Serie A'nın dokuzuncu haftası büyük bir heyecanla bekleniyor. Milan, Stefano Pioli'nin yönetiminde, kendi sahasında Massimiliano Allegri'nin Juventus ekibiyle karşı karşıya gelecek.

serie-anin-zirve-kovalayanlari-milan-ve-juventus-karsi-karsiya.jpg

MİLAN - JUVENTUS MAÇI SAAT KAÇTA?

Müsabaka, Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak ve Türkiye Saati'ne göre 21:45'te başlayacak.

MİLAN - JUVENTUS MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşmanın hakemi Maurizio Mariani olacak ve mücadele S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milan, ligde oynadığı son maçta Genoa deplasmanından 1-0'lık bir galibiyetle ayrılmıştı. Diğer yandan Juventus, kendi sahasında Torino'yu 2-0 mağlup etmişti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.