Kahramanmaraş Kurtuluşspor’un Zaferi: Şanlıurfa Bozova Belediyespor'u 2-1 Yendi!

Kurtuluşspor, zorlu mücadelede 2-1'lik galibiyetle zafer kazandı! Takımımız, coşkulu taraftar desteğiyle zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2023 11:00
Kahramanmaraş Kurtuluşspor’un Zaferi: Şanlıurfa Bozova Belediyespor'u 2-1 Yendi!

Kahramanmaraş Kurtuluşspor, 2023-2024 sezonunun Bölgesel Amatör Lig 8. Grup 2. haftasında Şanlıurfa Bozova Belediyespor’u kendi sahasında 2-1 mağlup ederek ikinci galibiyetini elde etti. Bu sonuçla birlikte Viranşehir Belediyespor ile birlikte zirvede yer alıyorlar.

Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta kendi sahasındaki Merkez 1 Futbol Sahası’nda Şanlıurfa Bozova Belediyespor’u ağırladı. Maç öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Filistin’e saygı duruşu yapılacağı ve futbolcuların sahaya siyah bantla çıkacakları duyurulmuştu. İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki olarak gerçekleştirilen bu saygı duruşu, maç başlamadan önce gerçekleşti.

İlk yarıda her iki ekip de skor üretemedi, ancak mücadelenin ikinci yarısında tempo arttı. Konuk ekip Bozova Belediyespor, 46. dakikada Sinan Kızılay’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak ev sahibi Kurtuluşspor, kaptanları Eshabil Sığırgüden’in 68. dakikadaki golüyle skoru eşitledi: 1-1.

Mücadelenin 74. dakikasında, ev sahibi ekip atağını sürdürürken Bozova Belediyespor ceza sahasında faul yaptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Mehmet Ballı, Kurtuluşspor’a 2-1 öne geçirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kurtuluşspor, zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılarak 2. haftayı tamamladı. Bu sonuçla birlikte, 6 puanla grubun zirvesinde Viranşehir Belediyespor ile beraber yer aldılar.

Kurtuluşspor’un ilk 11’i şu oyunculardan oluştu: Deniz Ölkeci, İbrahim Şekkeli, Eshabil Sığırgüden, Oktay Sercan Çakır, Mehmet Ballı, Hanifi Akar, Melih Deşir, Mehmet Buğra Bozkurt, Mehmet Ömer Ebçem, Ramazan Kaplan, Sefa Aktepe.

Kurtuluşspor’un bu önemli zaferi, taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.