BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray Başakşehir 23 Eylül beIN Sports 1 LİNK

Galatasaray, liderlik için Başakşehir'e konuk oluyor! Heyecanı kaçırma, maçı canlı izle. Süper Lig'de kritik sınav! beIN Sports 1 linki haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2023 19:29
BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray Başakşehir 23 Eylül beIN Sports 1 LİNK

Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir'i liderlik için zorlu bir mücadele bekliyor. Heyecanı kaçırmamanız için maçı canlı izlemelisiniz.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile berabere kaldıktan sonra Süper Lig'e odaklanmış durumda. Cimbom, Çağdaş Atan'ın Başakşehir'i karşısında önemli bir sınavla karşı karşıya gelecek. İşte maç öncesi detaylar:

cimbomun-deplasman-zorlugu-basaksehir-maci-canli-izle.webp

GALATASARAY, LİDERLİK İÇİN 3 PUAN PEŞİNDE

Şampiyonlar Ligi'nde son maçta nefesleri kesen bir beraberlik elde eden Galatasaray, Süper Lig'de liderliği hedefliyor. Okan Buruk'un öğrencileri, 3 maçlık galibiyet serisi ile 10 puanda bulunuyor. Zorlu deplasman mücadelesinde 3 puan alırlarsa liderlik koltuğuna oturacaklar.

BAŞAKŞEHİR, GÜÇLÜ RAKİBİ KARŞISINDA SERİ PEŞİNDE

Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Çağdaş Atan ile çıkış arıyor. İstanbulspor'u mağlup ederek kötü gidişi durduran Başakşehir, güçlü rakibi Galatasaray karşısında seri peşinde.

BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇI BİLGİLERİ

Bu akşam Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Başakşehir-Galatasaray maçı saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı skor takibi de haberimizde olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Volkan, Lima, Cemali, Duarte, Karzev, Aleksic, Berkay, Serdar, Deniz, Pelkas, Figueiredo

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Ziyech, Icardi

GALATASARAY'DA YENİLMEZLİK SERİSİ SÜRÜYOR

Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde bu sezon hiç mağlubiyet yaşamadı. Süper Lig'de ilk 4 maçtan 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Galatasaray, üst üste 4. zaferini hedefliyor.

GEÇMİŞ KARŞILAŞMALAR VE İSTATİSTİKLER

Süper Lig'de Başakşehir ile Galatasaray arasında bugüne kadar 30 karşılaşma yaşandı. Galatasaray 15 kez sahadan galip ayrılırken, Başakşehir ise 7 kez galip geldi. 8 maç berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki gol farkı ise Galatasaray lehine.

ÇAĞDAŞ ATAN İKİNCİ MAÇINDA GALİP GELME PEŞİNDE

Çağdaş Atan, Başakşehir'de İstanbulspor'u mağlup ederek yeni takımına galibiyetle başladı. Şimdi ise ikinci maçında Galatasaray karşısında galip gelmeyi hedefliyor.

RAKİPLER DE SAHADA

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubundaki rakipleri de kendi liglerinde önemli maçlara çıkacaklar. Manchester United İngiltere Premier Ligi'nde, Bayern Münih ise Almanya Bundesliga'da mücadele edecek. Kopenhag ise Danimarka Ligi'nde sahada olacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.