Fenerbahçe Nordsjaelland maçı (CANLI İZLE) Selçuk Sports HD - Taraftarium24 - Justin TV - JestYayın

Fenerbahçe vs. Nordsjaelland UEFA Konferans Ligi maçını ücretsiz canlı izleyin! Tarih: 21 Eylül, Saat: 19.45, Kanal: Exxen Spor linki haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2023 19:29
Fenerbahçe Nordsjaelland maçı (CANLI İZLE) Selçuk Sports HD - Taraftarium24 - Justin TV - JestYayın

Fenerbahçe ve Nordsjaelland, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşı karşıya geliyorlar ve bu büyük mücadeleyi canlı izlemek için heyecanlı mısınız? İşte bu unutulmaz maçın tarih, saat ve yayın bilgileri!

FENERBAHÇE - NORDSJAELLAND MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı, 21 Eylül Perşembe günü TSİ 19.45'te başlayacak. Futbolseverler için bu tarih kırmızı çizgi olarak işaretlenmiş durumda, çünkü büyük bir heyecanla bekleniyor.

FENERBAHÇE - NORDSJAELLAND MAÇI HANGİ KANALDA İZLENEBİLİR?

Bu önemli mücadele, Exxen Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Exxen Spor, maçı doğrudan evinize getirecek.

fenerbahce-nordsjaelland-maci-tarih-saat-ve-izleme-linki.jpg

MUHTEMEL İLK 11'LER

Mücadele öncesinde herkes Fenerbahçe ve Nordsjaelland'ın muhtemel ilk 11'lerini merak ediyor. İşte tahmin edilen kadrolar:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

Nordsjaelland: Hansen, Frese, Nagalo, Hansen, Villadsen, Svensson, Tverskov, Diomande, Schjelder, Ibrahim Osman, Ingvartsen

AVRUPA'DA 261. MÜCADELE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun ilk haftasında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı ağırlayacak. Bu maç, sarı-lacivertli takımın Avrupa kupalarındaki 261. mücadelesi olacak. Fenerbahçe, bu maçı 102. galibiyetiyle taçlandırmayı hedefliyor.

Son 18 Avrupa maçında sadece bir mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de de 4'te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturdu. Hem ligde hem de Avrupa'da gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor.

KONFERANS LİGİ'NDE 9. SINAV

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 9. maçına çıkıyor. Önceki 8 maçta 6 galibiyet ve 2 yenilgi elde eden sarı-lacivertli ekip, bu maçta da başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan dorukta! Diğer maçlar aynı gün ve saatlerde oynanacak. Futbolseverler, bu dolu programı kaçırmamak için hazır bekliyor."

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum