Cumhuriyetin 100. Yılında Türkoğlu'nda Büyük Coşku: Deprem Şehitleri Voleybol Turnuvası!

Türkoğlu'da, 6 Şubat Deprem Şehitleri ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı! Sporla bir arada, birlikte anıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2023 11:25
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkoğlu'nda Büyük Coşku: Deprem Şehitleri Voleybol Turnuvası!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi, 6 Şubat Deprem Şehitleri ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına düzenlenen özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar ve Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası, Türkoğlu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen açılış töreniyle başladı.

cumhuriyetimizin-100-yili-ve-6-subat-deprem-sehitleri-turkogluda-voleybol-ruzgari.jpeg

6 Şubat depremleri sonrasında hayatını kaybeden kahramanların anısını yaşatmak ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bu önemli olayı hatırlamak amacıyla düzenlenen turnuvada 24 takım ve toplamda 240 sporcu mücadele edecek. Etkinlik, 3 hafta boyunca devam edecek ve sporcular ter dökecekleri müsabakalarda birbirleriyle yarışacaklar.

cumhuriyetin-100-yilinda-turkoglunda-buyuk-cosku-deprem-sehitleri-voleybol-turnuvasi.jpeg

Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan ve Belediye Başkanı Osman Okumuş'un ilk vuruşlarıyla başlayan program, ilçe sakinlerinden büyük ilgi gördü. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Sporu ve sporcuları destekleyen bir belediye olarak gururluyuz. İlçemizde birçok spor kompleksi, halı saha ve yarı olimpik yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu zengin spor altyapısıyla böylesine önemli organizasyonları desteklemekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

turkogluda-deprem-sehitleri-onuruna-unutulmaz-voleybol-turnuvasi.jpeg

Okumuş, sözlerine şöyle devam etti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize miras bıraktığı Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak en büyük görevimizdir. Aynı zamanda 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 şehrimizde can kaybına yol açan depremlerde hayatını kaybeden deprem şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu etkinlik, çocuklarımızın ve gençlerimizin bu travmayı atlatmalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Bu vesileyle Türkoğlu ilçemizin daha da güzelleşmesini diliyorum, hayırlı olsun."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.