Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Plaj Voleybolu Kadın Takımı: Türkiye Şampiyonlarıyla Parlıyor!

KSÜ Plaj Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonu! Sultan Keser, Hayrunnisa Tanıdır ve Nuray Polat birinci oldu. Gururluyuz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2023 12:12
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Plaj Voleybolu Kadın Takımı: Türkiye Şampiyonlarıyla Parlıyor!

27-29 Ekim 2023 tarihlerinde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Üniversitelerarası Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası büyük bir heyecanla sona erdi. Müsabakalarda KSÜ'yü başarıyla temsil eden kadın plaj voleybol takımı sporcularımız Sultan Keser, Hayrunnisa Tanıdır ve Nuray Polat, gösterdikleri üstün performansla birinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonu oldular.

Şampiyonluk sevincini yaşayan KSÜ kadın plaj voleybol sporcuları, birincilik kupalarını Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ve Türkiye Üniversite Sporları Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay’ın elinden aldılar. Öte yandan, KSÜ erkek plaj voleybol takımı sporcuları Necdet Güzeltaş, Tahir Usta ve Mehmet Barak ise şampiyonadan üçüncülük derecesiyle ayrıldılar.

ksu-plaj-voleybol-takimlarindan-gururlandiran-basari.jpeg

Bu büyük başarıyla gurur duyan KSÜ kadın plaj voleybol takımı, Öğretim Görevlisi Altan Atıcı ve Ahmet Paksoy’un rehberliğinde 2024 yaz aylarında Macaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Takımımızın elde ettiği bu başarı, sporcularımızın azmi ve antrenörlerimizin özverili çalışmalarıyla taçlandırıldı. Bu önemli zafer, KSÜ ailesini gururlandırmış ve üniversitemizi uluslararası arenada temsil etme fırsatı sunmuştur. Başarılarıyla adından söz ettiren KSÜ Plaj Voleybol Takımı, gelecek müsabakalarda da aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.