Gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünden değerlendirme

Kahramanmaraş Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015 Yılı değerlendirme ve 2016 yılı program toplantısı Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2016 14:30
Gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünden değerlendirme

   Toplantıya Vali Yardımcısı Ferhat KURTOĞLU, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU, İl Müdür Yardımcısı Mustafa BOZKURT, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve İl Müdürlüğünde görevli sorumlu teknik personeller katıldı.

 

Toplantı İl Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU’ nun açılış konuşmasında 2015 yılında İlçe ve Şube Müdürlüklerinin çalışmalarından dolayı tebrik ederek, 2016 yılında da çalışmaların artarak devam etmesini, Kahramanmaraş Tarımına 2016 yılında da artı değerler koyulmasını, çiftçilerimizin gelir seviyelerinin yükseltilmesi için çalışmalar yapılmasını temenni ettiğini’ söyledi.

 

Daha sonra tüm Şube Müdürleri 2015 yılında yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Şube Müdürleri 2016 yılı programı çerçevesinde uygulayacakları program ile ilgili bilgilendirme yaptı.

 

Toplantıda İl Müdürlüğümüz, Şube Müdürlükleri ve İlçe Müdürlükleri tarafından çiftçilere yapılan hizmet, eğitim, destekleme ve ödemeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

gida-hayvancilik-(1).jpg

İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde eksiklik görülen konu ve alanlarda daha dikkatli olunması ve hizmetlerin aksamaması için Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri ile görüş alış verişinde bulunularak, 2016 yılı çalışma programına uyulması, hizmet ve eğitimlerin daha aktif olarak yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.