“Güçlü Ülke Lider Ülke İnancı Vatandaşlarımızın Yüreğine İşlemiş”

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Salman Arıkan seçim çalışmaları üzerine gazetemize açıklamalarda bulundu. Gündemi değerlendiren Arıkan, “Mesele vatan olduğunda devlet millet her zaman el ele olmuştur” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:23
“Güçlü Ülke Lider Ülke İnancı Vatandaşlarımızın Yüreğine İşlemiş”

ALINAN ERKEN SEÇİM KARARINI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ ?

MHP  lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ nin  26 Ağustos tarihinde olması için yaptığı erken seçim çağrısını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ,sayın Bahçeliyle ve ardından Ak Parti yetkili kurullarıyla bir araya geldikten sonra 24 Haziran 2018 olarak ilan etmiştir.Ak Parti ve MHP nin ortak erken seçim teklifi Meclis Anayasa komisyonunda kabul edilip meclisten geçmiştir.16 Nisan 2017 de yapılan halk oylaması ile Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi vatandaşlarımız tarafından oylanıp anayasamızda yerini almıştır.Yeni sistemin bazı maddeleri yapılacak ilk seçimlerde yürürlüğe girecekti, milletin verdiği kararla belirsizliklerin giderilerek,seçim tartışmalarının ortadan kalkması ,Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin başlaması zaruri yeti oluşmuştur.Ülkemizin içinde bulunduğu jeopolitik durum,ülkemiz sınırlarında olan gelişmeler ve güvenlik konuları nedeniyle alınan erken seçim kararı kaos çabaları içinde olanların,Türkiye de yeni provokasyonlar peşinde olanlarında planlarını bozmuştur.24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini dilerim.

NEDEN AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDUNUZ ?

Ak parti toplumun her kesiminin her ferdinin beklentilerinin tam karşılığı olan parti olduğu için burada hizmet edebilme onuruna sahip olmak adına Ak partiden aday adayı oldum.Ak partinin ülkemize kazandırdığı yatırımları ,hizmetleri milletimiz çok iyi biliyor.Bu hizmetlerin yatırımların aksamadan,kararlılıkla sürdürüleceği parti ak parti olduğu için buradayım. Ak Parti Türkiye’mize  2023 2053 2071 hedeflerini koyup güçlü ülke ,lider ülke inancını vatandaşlarımızın yüreğine işlemiştir.30 yıllık 50 yıllık planları hedefleri ortaya koyduğu için Ak Parti.Bu seçim çok önemli bir seçim.Bu yeni dönemde Ak parti kadrolarında teşkilatın çok fedakarca emek veren birbirinden kıymetli tecrübeli mensuplarının yanında yeni insanlarında bu bayrağı taşıyan kadroların içinde olması gerektiğine inanıyorum.Türkiye dünya sahnesinde yer alma ülküsü ve inancını sürdürdüğü sürece ülkemize yapılan saldırılar bitmeyecek.Bütün bu saldırılara rağmen boyun eğmeyen bir Türkiye için Ak parti diyerek yeni dönemde Ak partiye artı katkı sağlayabilmek adına milletvekili aday adayı oldum.

MUHALEFET PARTİLERİNİN ÇATI ADAY ARAYIŞINDAYKEN YAPTIKLARI GÖRÜŞMELER İLE  HALK ARASINDA DEVLET MİLLET KAYGILARININ OLMADIĞI ALGISI OLUŞTU.BU SÜRECİ NASIL DEĞELENDİRİRSİNİZ?

Ana muhalefet partisi çatı aday arayışı çabalarına girdiğinde öncelikle kendi partisi dışından bir isim bulabilmek adına çok çabaladı fakat bir netice alamadı. Erken seçim telaffuz edildiğinde Hodri Meydan diyenlerin meydana çıkmaya devlet,millet kaygısıyla çalışmaya,koşmaya hazır olmadıklarını hep birlikte gördük.Sadece yıkmayı,eleştirmeyi düşünenlerin doğrunun da karşısında olarak ,ülke güvenliği adına alınan kararlara  adımlara bile hemen karşı reaksiyon gösterenlerin niyetlerini,samimiyetlerini bu aziz millet çok iyi analiz ediyor.CHP yükselen çıtayı 50+1 i nasıl yakalayabilirim korkusuyla aday aradı.Herkesten medet umarak kimler kimlerle bir araya geliyor görüyoruz. Mesele vatan olduğunda devlet millet her zaman el ele olmuştur.Milletin ,iradenin,inancın bir arada olduğu yeni kapı ya muhalefetin gidelim gitmeyelim anlayışı hafızalarımızda çok eski değil.Derdi devlet millet olanların milletle bir arada olmaktan hiç tereddüt etmemesi gerekirken yaşananlar ortadadır.Cumhur ittifakı sadece iki partinin ittifakı değildir.Yüreğinde derinden vatan sevgisini,bayrak sevgisini hissedenlerin meselesi vatan, millet, devlet olanların ittifakıdır. Türkiye nin ayağının takılmasını bekleyenlerin,diz çökmesini bekleyenlerin karşısında dimdik duran iradedir Cumhur ittifakı.Geçmişten ,bugüne inançlı ve yürekli devlet büyüklerimizle vatanımız hep payidar kalacaktır.

AK PARTİ SİZE NE İFADE EDİYOR?

AK Parti güçlü Türkiye’yi, uluslar arası arenada dik duran Türkiye yi, umudu ,icraatı, Gelişmişliği, Milliliği ifade ediyor.

Bu seçim Türkiye’nin geleceği için bir dönüm noktası.Yüce Allah tan ülkemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime saygı ve hürmetlerimle..

SALMAN ARIKAN KİMDİR ?

1977 K.Maraş doğumluyum.İlk öğrenimime Albayrak ilkokulunda başladım daha sonra İmam Hatip Orta okulunda orta öğrenimi ve Fatih lisesinde de lise eğitimimi Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra , Mersin Üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi iktisat bölümünden 2001 yılında mezun oldum. Lisans eğitimimin ardından 2003-2004 yılları arasında Kars ta vatani görevimi yaptım.2004 yılından bu yana da Kahramanmaraş ta şehrimizin ulusal markalarından biri olan Margaz A.Ş. de iş yaşamımı sürdürüyorum.Evli ve iki kız evladı sahibiyim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.