“İstiklal ve istikbal için AK Partideyim”

Seçim çalışmaları tüm yurtta hız kazanmışken engelli adaylarda kendilerini gösteriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2018 10:02
“İstiklal ve istikbal için AK Partideyim”

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Kahramanmaraş Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Koyunlu gazetemize yaptığı açıklamalarda “İstiklal ve istikbale sahip çıkmak için AK Partideyim” dedi.

27. dönem milletvekili seçimlerinde Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylarında Ökkeş Koyunlu diriliş haber gazetesine yaptığı açıklamalarda ‘engelli halimle tüm engelleri aşacağım’ dedi.

Koyunlu şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti milletin hizmetinde bir partidir. Vizyonu olan bir partidir. Allah korkusu olan bir partidir. Başta önderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm milletvekili arkadaşlarımız Allah korkusuyla hareket ederek milletine hizmet etmektedir.”

Siyasetteki tecrübesi ile ülkeye ve Kahramanmaraş’a  en iyi şekilde hizmet edeceğini belirten Ökkeş Koyunlu şöyle konuştu:

“Ben AK Parti kurulduğu günden beri üyesiyim. Bu bağlamda parti ile ilişkilerim son derece güçlü. Eğer meclise girmek nasip olursa ülkeme ve şehrime siyasi tecrübelerimizden aldığımız güçle en iyi şekilde hizmet edeceğiz. İstiklal ve istikbale sahip çıkmak için, ezanların dinmemesi, bayrakların inmemesi, vatanın bölünmemesi için AK Partideyim.

Ülkemiz muhalefeti cumhurbaşkanlığı seçimini kaybedeceklerini anladılar. Cumhurbaşkanımızın önünü kesmek için milletvekili seçimlerinde ittifak ettiler. Bizler milletimizin desteğiyle meclise girersek tüm bu planları bozacağız. Bu engelli halimle tüm engelleri aşacağım inşallah. Milletin vekili olacağım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.