Kahramanmaraş Cezaevi Firarı Sona Erdi: Adana'da 2 Hırsız Tutuklandı!

Adana'da güvenlik kamerasıyla tespit edilen 2 hırsızlık şüphelisi, çaldıkları motosikletle yakalandı. Firar eden tutuklu şahıs da bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2024 13:47
Kahramanmaraş Cezaevi Firarı Sona Erdi: Adana'da 2 Hırsız Tutuklandı!

Adana'da, güvenlik kamerası tarafından tespit edilen 2 hırsızlık şüphelisi, hızlı bir şekilde gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi. Olay, merkez Seyhan ilçesinde yaşandı. Hasan K'ye ait motosiklet, evinin önünde park halindeyken kilidi kırılarak çalındı.

Hasan K'nin durumu hemen ihbar etmesi üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Ekipler, olay yerinin çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek 2 şüphelinin kimliğini belirledi. Zanlılar, Ahmet K. (19) ve Mahmut E. (20) isimli şahıslar, çaldıkları motosikletle aynı mahallede dolaşırken kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan Ahmet K'nin, yaklaşık 6 ay önce Kahramanmaraş'taki bir hırsızlık suçundan tutuklu olduğu ve firar ettiği ortaya çıktı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş ve zanlıların çaldıkları motosikletle olay yerinden uzaklaşmaları görüntülenmiştir.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.