Kahramanmaraş'a dev sağlık yatırımı....

Kahramanmaraş'a dev sağlık yatırımı....

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2017 18:21
Kahramanmaraş'a dev sağlık yatırımı....

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir Kahramanmaraş’taki hastanelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Elbistan’da katıldığı hastane açılışı programından önce muhabbet ettiklerini ve Kahramanmaraş için sözler aldığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir Kahramanmaraş için büyük müjdeler verdi.

KAHRAMANMARAŞ BUNDAN DAHA İYİSİNE LAYIK”

Recep Akdağ’dan ‘Kahramanmaraş şu anki durumundan daha iyisine layık’ cevabını aldığını belirten Ahmet Özdemir şu şekilde konuştu; “Sağlık Bakanımızı Malatya’dan ben karşıladım. Malatya’dan Elbistan’a kadar da Kahramanmaraş’ın sağlık sorunlarını konuştuk. Sağlık Bakanımız ‘Kahramanmaraş bundan daha iyisine layık, başka ne yapmamız gerekiyor’ diye sordu. Biz de ‘100 yataklı onkoloji hastanesinin aşağıda şehir hastanesine eklenmesini istedik oda kabul etti. Dolayısıyla artık Kahramanmaraş’ın bin yataklı bir şehir hastanesi olacak. Bunun dışından eski Yörük Selim Hastanesinin olduğu yerde 300 yataklı bir hastane planlamasını kabul etti. Şehrin neresinde olursa olsun hizmetlerin vatandaşımıza daha iyi ulaşmasını istedik. Bir de bizim ağız ve diş sağlığı hastanemizin şehrin batısında da işlev görüp Onikişubat bölgemizde bir hastane daha olsun istedik. Bakanımız da bunları kabul etti. Şu anki Kadın Doğum Hastanesi veya Yörük Selim Hastanesi diş hastanesi olacak. Diş hastanesi olacak olan hastane dışındaki hastane de 300 yataklı bir hastane olacak. Hangisinin binası elverişli ise o diş hastanesi olacak. Bunlar Kahramanmaraş merkezin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Afşin’de bir hastane projemiz var, Ekinözü’ndeki hastanemizin açılışını yapacağız. Pazarcık’ta 125 yataklı bir hastanemizin açılışını yapacağız. Göksun’da bir hastanemiz faaliyete geçti. İlçelerimizde hastane sıkıntıları böylece ortadan kalkmış oldu. Sayın bakanımıza tekrar teşekkür ediyoruz. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.