Kahramanmaraş’ta Belediye Çekilişle Hediyeler Dağıtacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediyesi: Çekilişle sürpriz hediyeler! Katılın, Elvıs Blue ürünler kazanın. Son tarih: 14 Eylül 2023, saat 23.59. Şansınızı deneyin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2023 08:48
Kahramanmaraş’ta Belediye Çekilişle Hediyeler Dağıtacak!

Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi, geçmişte festival kapsamında sıfır kilometre araç hediye etmişti ve şimdi çekilişle 10 şanslı kişiye yeni hediyeler dağıtacak!

TEKSTİL FABRİKASI İLK ÜRETİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Elbistan Belediyesi tarafından kurulan tekstil fabrikası, büyük bir heyecanla ilk üretimini tamamladı. 200 işçi kapasiteli fabrika, kendi markası Elvıs Blue ile tekstil sektöründe adını duyurmaya hazırlanıyor.

ELBİSTAN'IN TEKSTİLDEKİ YÜKSELİŞİ

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, iç piyasaya gidecek ürünleri tanıtarak şunları söyledi: "Bugün Elbistan Belediyesi olarak açtığımız fabrikada, kendi markamızla ilk ürünümüzü ürettik. Her bahar bir çiçekle başlar. Bu üretim, Elbistan'ı tekstilde dünyanın önde gelen merkezlerinden biri yapacak ilk adım, ilk çiçek olacak."

ekran-alintisi.jpg

ÇEKİLİŞLE SÜRPRİZ HEDİYELER

Çekiliş zamanı geldi! 10 şanslı kişiye ilk üretimlerimizden hediye ediyoruz. Katılmak için aşağıdaki adımları takip edin:

Bu gönderiyi beğenin.

Paylaşın.

3 arkadaşınızı etiketleyin.

Elbistan'ın markasını giymek herkesin hakkı. Peki sizce hangisi daha güzel, siyah mı yoksa beyaz mı? Yorumda tercihinizi belirtin ve çekilişte kazanırsanız sevdiğiniz rengi size gönderelim!

Son Katılım Tarihi

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.