Yeni Kahramanmaraş Vizyonu İçin EBRD İş Birliği

EBRD Türkiye Heyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör'ü ziyaret ederek şehirdeki iş birliği ve projeleri görüştü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 18:03
Yeni Kahramanmaraş Vizyonu İçin EBRD İş Birliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Direktör Vekili Şule Kılıç ve ekibini ağırladı. Heyet, şehirdeki imar ve inşaat projelerini görüşmek üzere şehre geldi.

Başkan Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen ve planlanan faaliyetler hakkında EBRD heyetine bilgi verdi. Ayrıca, ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda istişarelerde bulunuldu. Başkan Güngör, ulusal ve uluslararası kurumlarla iş birliği yapma kararlılıklarını vurgulayarak, EBRD heyetine nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti.

KAHRAMANMARAŞ'IN İMARI VE İNŞASI İÇİN ULUSLARARASI İŞ BİRLİĞİ

Kahramanmaraş'ın imar ve inşaat alanındaki yoğun gayretleri uluslararası düzeyde de devam ediyor. EBRD Türkiye Heyeti'nin ziyareti, şehrin gelişimine destek sağlayacak iş birliklerinin bir parçasını temsil ediyor. Başkan Güngör, şehrin büyüme ve gelişimine katkıda bulunan tüm paydaşlara teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.