Kahramanmaraş'ta İş ve İstihdam Rüzgarı: Tekstil Fabrikası İlk Ürünlerle Tanıtıldı!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz, tekstil fabrikasında ilk ürünleri tanıtarak, Elbistan'ı üretimdeki yeni merkez olarak gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2023 09:52
Kahramanmaraş'ta İş ve İstihdam Rüzgarı: Tekstil Fabrikası İlk Ürünlerle Tanıtıldı!

Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, kendi belediyesine ait tekstil fabrikasının üretime geçtiğini ve ilk ürünlerin hazır olduğunu duyurdu. Başkan Gürbüz, bu gelişmeyi kendi markalarını tanıtarak ve gelecek planlarını açıklayarak kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Gürbüz, ilk ürünlerin İstanbul ve Bursa gibi büyük illere gönderileceğini ve Elbistan'ın tekstil sektöründe önemli bir merkez olma yolunda ilk adımı attıklarını belirtti. Ayrıca, tekstil fabrikasında yaklaşık 50 kişiyle hummalı bir çalışmanın sürdüğünü vurguladı.

elbistanin-gururu-baskan-gurbuzun-tekstil-fabrikasi-ilk-urunlerle-tanitildi.jpeg

Başkan Gürbüz, fabrika satış mağazası açacaklarını ve ürünleri doğrudan halka sunacaklarını ifade etti. Bu mağazada ekonomik ürünlerin bulunacağını ve esnafın da bu ürünleri talep etmeleri durumunda dağıtılacağını söyledi. Ayrıca, ürün çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yaptıklarını ve ihracatı da planladıklarını dile getirdi.

Elbistan'ın üretim üssü olma hedeflerini paylaşan Başkan Gürbüz, organize sanayi bölgesinin teşviklerden yararlanarak büyümesini amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, enerji ve işgücünün Elbistan'ın avantajları olduğunu vurgulayarak yatırımcıları şehre davet etti.

Başkan Gürbüz, Elbistan Belediyesi'nin üretim odaklı bir belediye olduğunu ve bahane üretmeden sahada çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, vatandaşların konutlarına olan ilgilerini ve istihdamı artırmaya yönelik çabalarını da vurguladı ve destek veren hemşerilere teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.