Kahramanmaraş'ta İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Okay, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımıyla eğitime destek verdi. Geleceğe umutla bakıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 17:01
Kahramanmaraş'ta İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu özel günde Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmuştur. Belediye, öğrencilerin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için öğrenci kartları hazırlamış ve bu kartların dağıtımını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde gerçekleştirecektir.

baskan-okaydan-ihtiyac-sahibi-ogrencilere-kirtasiye-yardimi.jpg

Başkan Okay, Melek Kaya İlkokulu'ndaki öğrencilerle bir araya gelmiş ve onlara kırtasiye kartlarını dağıtmıştır. Ayrıca, öğrencilere ihtiyaçlarına göre alışveriş yapmalarını tavsiye ederek bir konuşma yapmıştır. Başkan, öğrencilere geleceğin teminatı olduklarını ve en iyiyi hak ettiklerini belirtmiştir. Ayrıca, belediyenin gençlik merkezleri, eğitim merkezleri, kafeler, sosyal alanlar ve parklar gibi imkanlar sunduğunu ve gençlerin ilham kaynağı olduğunu vurgulamıştır.

Başkan Okay, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek başarılarla dolu bir eğitim hayatı temenni etmiştir. Son olarak, öğrencilere sevgi ve saygılarını ileterek konuşmasını sonlandırmıştır. Başkanın bu özverili yaklaşımı, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma ve onları motive etme amacını taşımaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.