Kahramanmaraş'ta Köy Konutları İnşaatları Hızlanıyor: Detaylar Açıklandı!

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta Kalıcı Köy Konutları İstişare Toplantısında Şehir Kalkınması ve İnşaat Gelişmelerini Değerlendirdi. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2023 22:47
Kahramanmaraş'ta Köy Konutları İnşaatları Hızlanıyor: Detaylar Açıklandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında düzenlenen Kalıcı Köy Konutları Yapım İşleri İstişare Toplantısı'na Katıldı.

TOPLANTIDA KALICI KONUTLAR VE İŞ YERLERİ İNŞAATI ELE ALINDI

Toplantı, Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşti ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, kaymakamlar, kurum temsilcileri ve ilgililerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantı, kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası, köy evlerinin son durumu ve şehrin yeniden ayağa kaldırılması konularında yapılan istişarelerle geçti.

baskan-gungor-koy-konutlarinda-calismalar-hizlanacak.jpg

BAŞKAN GÜNGÖR, YENİ KAHRAMANMARAŞ HEDEFLERİNİ VURGULADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, Vali Sayın Mükerrem Ünlüer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Sayın Banu Aslan, kaymakamlar ve kurum yetkilileriyle birlikte şehirdeki son gelişmelere ilişkin istişarede bulunduklarını belirtti. Ayrıca, kalıcı konutlar, iş yerleri ve köy evlerindeki ilerlemeleri değerlendirdiklerini ve Yeni Kahramanmaraş hedefleri doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.