Kahramanmaraş'ta Eğlence ve Öğrenme Bir Arada: Mobil Çocuk Kütüphanesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Çocuk Kütüphanesi, kırsal mahallelerde minikleri eğlendirip öğretiyor. Öğrenme ve eğlence bir arada!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2023 10:45
Kahramanmaraş'ta Eğlence ve Öğrenme Bir Arada: Mobil Çocuk Kütüphanesi

Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projesi olan Mobil Çocuk Kütüphanesi, yeni eğitim öğretim yılının başında Onikişubat ve Dulkadiroğlu'nun kırsal mahallelerindeki minik ziyaretçilerini ağırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin bu özel projesi, aktif ziyaretlerine devam ediyor ve özellikle şehrin kırsal bölgelerindeki çocuklarla bir araya geliyor.

2023-2024 eğitim öğretim döneminin ilk haftasında, Dulkadiroğlu'nda bulunan Dereli Şehit Bilal Akgün İlkokulu ve Dereli Köyü Ortaokulu ile Onikişubat'ta Kürtül Celilli Ortaokulu'nu ziyaret etti.

kahramanmarasta-miniklerin-keyif-aldigi-mobil-cocuk-kutuphanesi.jpg

Bu ziyaretler sırasında minikler, masal saatleri, yüz boyama, puzzle, animasyon gösterileri ve boyama saatleri gibi etkinliklerle hem eğlendiler hem de öğrendiler. Ayrıca, Mobil Çocuk Kütüphanesi hakkında bilgiler de paylaşıldı. Çocuklar, etkinliklerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi'nin ilerleyen dönemlerde şehrin farklı bölgelerindeki çocuklarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.